Camilla B. Rakbjørg (16), Michal Meier Nilssen (18) og Christian Grindvold (16) med flere stiller opp i lørdagens X Factor finale på et eget Allstar lag.  De kom ikke videre fra audition og bootcamp, men nå får de muligheten i finalen allikevel.
Camilla B. Rakbjørg (16), Michal Meier Nilssen (18) og Christian Grindvold (16) med flere stiller opp i lørdagens X Factor finale på et eget Allstar lag. De kom ikke videre fra audition og bootcamp, men nå får de muligheten i finalen allikevel.

«X-Factor»- taperne til finalen

Mange av de utstemte deltagerne danner et eget «X Factor» All star-lag.

Det er ikke alle som oppnår sine drømmer i X Factor, og som ryker ut enten på audition eller på boot-camp. Nå får mange av disse deltagerne muligheten til å vise seg frem i X Factor-finalen på lørdag. Alle de som gjorde seg bemerket, men som ikke nådde helt til topps.

X Factor Allstar-lag

Et eget X Factor Allstar-lag med utstemmte deltagere inntar scenen på finalen på lørdag. Her vil det dukke opp kjente fjes fra audition og bootcamp. Hva de skal synge er foreløpig en hemmelighet, men alle deltagerne i All star-laget gleder seg stort til denne muligheten.

– Det blir veldig artig, jeg gleder meg, sier Camilla Bendiksen Rakbjørg.

Camilla fra Melhus tok dommerpanelet med storm da hun sang «The story» under audition i Trondheim, men røk ut på bootcamp.

Priviligert

18 år gamle Michal Meier Nilssen fra Bodø hadde bestemt seg for å lage show for dommerne på «X Factor»-audition i Trondheim. Det holdt til bootcamp på Bodø-gutten, og nå gleder han seg til comeback i X Factor på lørdag.

– Drømmen var å få være med i finalen å synge, så jeg føler meg priviligert å få delta i finalen på X Factor All Star-laget. Når man er med i en slik konkurranse, skaper det vennskap og knytter bånd, og alle vi hundre finalistene som var med kjenner hverandre, så det blir kult å møte alle igjen, sier Michal Meier Nilssen til God kveld Norge.

– Her er jeg igjen

Christian Grindvold fra Trondheim røk ut etter audition, da han sang sangen «I'm yours» av Jason Mraz. Han har ikke gitt opp sangen etter utstemmingen fra X Factor, og skal synge på julerevyen på skolen han går på i Trondheim.

– Det skal bli veldig artig å vise dommerne at jeg allikevel var verdig en plass i finalen. Det blir spesielt godt å vise det for Jan Fredrik Karlsen som hadde minst sans for meg. Jeg holder Atle som favoritt til å vinne X Factor på lørdag, avslutter Christian Grindvold til God kveld Norge.

Allstar-laget

I tillegg til Camilla Bendiksen Rakbjørg, Christian Grindvold og Michal Meier Nilssen stiller disse opp på X Factor Allstar-laget :

Mojtaba Kamvar, Kråkegull med Simen Pedersen, Øyvind Holmvaag, Eivind Slettan Bodø, Heidi Lambach Bergen, Gil Silverbird, Morten Hogsnes, Richard Parwon Dahn, Gruppa Blue Diamonds - Tonje Indrehus & Maria Gangdal Gunnarskog og Kjell-Erik Hagen.