Ny skrell for Atlético

Atlético Madrid trøbler i serien og ligger tynt an i europaligaen. Lørdag gikk laget på sitt tredje tap på rad med 0-2 borte for Levante.

Sergio Agüero (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Atlético fikk bakoversveis umiddelbart. Bare to minutter var spilt da bortelagets forsvar trøblet etter en corner, og Victoriano Nano fikk puttet ballen i mål.

Utover i kampen klarte Atlético fint lite annet enn å pådra seg en rekke gule kort, og i det 59. minutt kom spikeren i kista. Innlånte Felipe Caicedo puttet sitt femte for sesongen med en strålende avslutning.

Forrige sesongs europaligavinner er helt ute av form og har bare kapret 20 poeng på de første 14 serierundene. Det holder så langt til en 7.-plass i serien, men avstanden opp til topplagene Barcelona og Real Madrid er stor.

Ligaleder Barcelona må også spille lørdag, men ikke av egen vilje. Laget ble rammet av en flystreik og trodde bortekampen mot Osasuna skulle bli utsatt til søndag.

Lørdag ettermiddag ombestemte imidlertid Spanias fotballforbund seg, og «Pep» Guardiolas stjernegalleri måtte ta fatt på turen til Pamplona med tog. Kampstart ble satt til klokken 20.50 norsk tid, 50 minutter senere enn det opprinnelige kamptidspunktet. (©NTB)