Brede Hangeland (Foto: TV 2)
Brede Hangeland (Foto: TV 2)
Samir Nasri Brede Hangeland (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)
Samir Nasri Brede Hangeland (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)

Hangeland: - Nasri var i forrykende form

Men Fulham-stopperen synes ikke han ble fintet ut i pølsebua av Arsenal-virtousen.

Emirates Stadium/Bergen (TV 2 Sporten): Med litt hell kunne Fulham fått med seg poeng borte mot Arsenal lørdag, men to fantastiske scoringer av Samir Nasri sørget for 2-1-seier til Arsenal.

Les og se kampreferat: Nasri fintet Hangeland ut i pølsebua

Brede Hangeland var skuffet over at det ikke ble poeng mot London-rivalen, men så har heller ikke Fulham slått Arsenal borte i noen gang.

- Det er sjelden vi har vært her og vært så nære alle poengene, eller i alle fall ett poeng. Det var surt, men vi gjorde en god prestasjon. Vi har ikke helt flyten med oss for tiden, sier Hangeland til TV 2 Sporten.

- Hva er det dere mangler? Er det noe foran eget mål eller foran motstanderens?

- Alt kan bli bedre, selvfølgelig, men vi har jo våre to beste spisser langtidsskadet. Det er ganske tungt for øyeblikket, spesielt med tanke på Zamora som var veldig viktig for oss i fjor. Det er tydelig at vi sliter litt uten ham, så jeg håper han snart er frisk, sier Hangeland.

Se intervjuet med Hangeland i videovinduet over!

- Nja, fintet bort og fintet bort
Forsvarsklippen fikk kjørt seg mot Arsenals artister, og ble fintet av Samir Nasris skuddfinte da hjemmelaget tok ledelsen.

Hangeland selv mener imidlertid at han ikke kunne gjort mye annerledes.

- Nja, fintet bort og fintet bort. Jeg måtte kaste meg i tilfelle han skjøt på direkten, og så kom nestemann bak. Men han var i forrykende form i dag, og begge målene var utrolig gode prestasjoner, sier Hangeland.

- Hvordan er det å spille mot en spiller som Samir Nasri, som er så god langs bakken?

- Det er en utfordring, selvfølgelig. Dette er jo spillere på øverste nivå i verden, og en skal virkelig være konsentrert. Men stort synes jeg vi gjorde det bra, og dessverre var han ved to anledninger litt for god for oss, sier han.

- Ikke fornøyd med poengfangsten
Fulham er nå á poeng med Wigan, som ligger under nedrykksstreken.

- Vi er ikke fornøyd med poengfangsten. Selv om spillet til tider har vært ganske bra, så mangler vi litt på det øverste nivået. Vi sliter som sagt litt med skader på disse spissene, så vi får bare komme oss gjennom denne vanskelige perioden, og forhåpentligvis går det bedre etter hvert, sier Hangeland.