Thoresen-assist berget Salavat

Patrick Thoresen spilte fram til utligningsmålet ti sekunder før slutt da Salavat Julajev slo Amir Khabarovsk 4-3 etter straffeslag.

Patrick Thoresen (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

Ufa-laget var på vei mot 2-3-tap på hjemmeis, men så spilte Thoresen fram til Alexander Radulov, som satte inn 3-3-målet etter 59.50 minutter. Etter en målløs forlengning scoret Salavat på begge sine straffeslag, mens gjestene feilet på ett av sine.

Thoresen hadde assist også på Salavats første mål. Han spilte 19.41 minutter i løpet av kampen.

Med sine målgivende pasninger styrket Thoresen sin posisjon på KHL-statistikken over målpoeng. Han er oppe i 36 (18 mål og 18 assist) og festet grepet om 2.-plassen. Rekkekamerat Radulov topper suverent med 47 poeng etter to mål og en assist lørdag. (©NTB)