Nicolas Anelka Tim Howard (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Nicolas Anelka Tim Howard (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Burde Anelka fått straffespark her?

Chelsea tok ledelsen mot Everton etter å ha fått tildelt et kontroversielt straffespark, men klarte ikke å ro i land seieren.

Chelsea - Everton 1-1

Etter ett poeng på de siste tre kampene var status for Chelsea da de tok imot Everton på Stamford Bridge, men heller ikke lørdag klarte Carlo Ancelottis menn å ta tre poeng.

Didier Drogba sørget for 1-0 etter at Chelsea ble tildelt et kontroversielt straffespark, men Jermaine Beckford sørget for 1-1 i sluttminuttene.

Se mål og høydepunkter over!

Kontroversielt straffespark
Etter den siste tids dårlige resultater tok det sannsynligvis mange kilo vekk fra Chelsea-spillernes skuldre da de tok ledelsen.

Didier Drogba scoret på straffespark etter 41 minutter, men selve tildelingen straffesparket kan diskuteres.

Phil Neville spilte et håpløst tilbakespill mot Tim Howard, og Nicolas Anelka snappet ballen. Så spilte han ballen forbi Howard, men kom seg ikke rundt og løp Everton-keeperen rett ned. Dommeren blåste straffesparket etter kollisjonen, noe som Everton ganske sikkert vil være sterkt uenige i.

Beckfords hevn
De fikk imidlertid sin revansje fire minutter før slutt, og det var den tidligere Chelsea-junioren Jermaine Beckford som fikk sin søte hevn på klubben som aldri ga ham sjansen etter tiden på ungdomslaget.

Det var Leigton Baines som slo inn fra venstre, og på bakerste stolpe steg Seamus Coleman til værs. Iren headet ballen inn foran mål, der Beckford var på rett sted til rett tid.