COMEBACK : Mo opptrer her under prøvene til årets Artsitgalla på TV 2.  Han skal synge
COMEBACK : Mo opptrer her under prøvene til årets Artsitgalla på TV 2. Han skal synge "Lean on me", sammen med Atle Pettersen og Annsofi Pettersen.

Her gjør Mo TV-comeback

Opptrer sammen med Atle og Annsofi på TV 2s Artistgalla.

Mo gjør tidenes raskeste TV-comeback og er allerede tilbake på scenen i kveld under TV 2s Artistgalla. Han skal synge sangen «Lean on me» sammen med Atle og Annsofi.

Hans uteblir

De tre X Factor-deltagerne står sammen på scenen igjen, mindre enn et døgn etter at de skillte lag. Det var også meningen at Hans Bollandsås skulle opptre i kveld, men han har reist hjem til familien i Sør-Trøndelag.

– Han har reist hjem til familien og dette ble bestemt for en uke siden. Dette er en prioritering Hans har valgt og som vi skjønner godt, sier TV 2s pressekontakt Bjarne Laastad.

«Lean on me»

Låta de skal fremføre sammen er «Lean on me» klassikeren av Bill Withers og det blir trøkk på scenen når Mo, Atle og Annsofi sammen med korister skal synge i kveld.

SAMMEN IGJEN :Mo gleder seg til å opptre sammen med Annsofi og Atle under lørdagens Artistgalla på TV 2.
SAMMEN IGJEN :Mo gleder seg til å opptre sammen med Annsofi og Atle under lørdagens Artistgalla på TV 2.
– Det skal bli gøy å opptre igjen i kveld, sier Mo til God kveld Norge.

Henge med gutta

Annsofi gikk videre til finalene neste helg og gleder seg til kveldens opptreden.

– Det blir kjempemorsomt å opptre med gutta. Det har vært hektisk etter gårsdagens semifinale, og nå er jeg bare glad for henge sammen med gutta, avslutter Annsofi til God kveld Norge.

Se TV 2s Artistgalla på TV 2 i kveld kl. 21.40