Hans (Foto: Thomas Reisæter/)
Hans (Foto: Thomas Reisæter/)

Tenker ikke konkurranse

Forrige helg stakk Hans Bollandsås av med seieren i en bluesgitarkonkurranse på Notodden. Les hvordan «X Factor»-finalisten holder nervene i sjakk når han konkurrerer.

For niende fredag på rad står finalist Hans Bollandsås (30) på scenen under livesendingen til «X Factor». Men det er ikke bare på TV 2-scenen at sangeren og gitaristen gjør suksess. Forrige helg deltok Hans nemlig i Kappleikhelg på Notodden der han konkurrerte, og stakk av med seieren i, kappleik i bluesgitar.

– Godt skussmål å vinne

Hans forteller at han er fornøyd med seieren i konkurransen, der målet var å fremføre best gitarsolo.

– Det var veldig artig å være med der, det er jo en ganske uformell og uhøytidelig konkurranse. Og det er klart at det å vinne er et veldig godt skussmål fagmessig, sier han.

– Ikke konkurranse

Finalisten, som i kveld spiller to Elvis-låter under «X Factor»-sendingen, forteller til tv2underholdning.no at han ikke er nevneverdig plaget av nerver før han står på scenen i konkurranser.

– Hverken der eller i «X Factor» tenker jeg på at det er en konkurranse. Jeg tenker at det er mer som en vanlig konsert, og da holder jeg meg rolig, avslutter han.