Mari haugersveen og Linni Meister klinte til da de festet på The Standard i Hollywood.
Mari haugersveen og Linni Meister klinte til da de festet på The Standard i Hollywood.

Realityjentene klinte til på fest

Dette fikk du ikke se på TV. Se bildespesial.

Se flere bilder fra festen i bildespesialen nederst i saken

Mari elsker Linni!

I høst har Linni Meister og Mari Haugersveen vært aktuelle i hver sin dokusåpe på TV 2 Bliss.

Mens TV-seerne har fått følge modellen og artisten Linni i serien «Linni», har Mari delt sitt parliv med Petter Pilgaard i serien «Petter elsker Mari».

PARTYJENTER: Det ble en fuktig kveld på byen, da realityvenninnene Mari Haugersveen og Linni Meister feiret at TV-opptakene var over i USA.
PARTYJENTER: Det ble en fuktig kveld på byen, da realityvenninnene Mari Haugersveen og Linni Meister feiret at TV-opptakene var over i USA.

Gode venninner

– Linni og jeg har blitt ganske gode venner faktisk. Vi ble godt kjent gjennom jobb for tre år siden, men har var bekjente mye lenger enn det, sier Mari til «God kveld Norge».

Søndag sendes siste episode av jentenes TV-serier. Da får seerne se hva som skjedde etter Linnis bryllup med kjæresten Bernhard Berntsen i Las Vegas: I Maris serie følger vi med på ferien hennes og Petters til California.

– Gutta gråt ikke

Etter at TV-opptakene var over møttes TV-parene i Hollywood, for en skikkelig fest på det trendy hotellet The Standard midt i Hollywood. Da slapp jentene seg løs...

– Jeg syns det er hyggelig å kunne gi venninnen sin et nuss, sier Mari.
– Når man møtes på fest i Beverly hills og koser seg, hører det med, smiler Linni. Med de begeistrede gutta på sidelinja, syntes jentene det var ekstra gøy.

– De gråt ikke for å si det sånn, ler Linni.

Håpet på gutte-kyss

– Dette er vel noe jentene begynner med i fjortisalderen for å få oppmerksomhet fra gutta . Det var nok ikke grunnen til at vi nusset nå, det var jo lenge siden vi hadde sett hverandre. Jeg ble glad over å se henne i Hollywood. Jeg tror ikke Petter og Bernhard hadde så mye imot at det skjedde. Vi hadde jo håpet på at gutta skulle gjøre det samme. Og kanskje de gjorde det, men jeg husker ikke. Vi var jo litt fulle, forteller Mari.

De blonde skjønnhetene forteller begge at de liker hverandres serier.

– Mari elsker Linni! ler Mari.
– Linni er så flink på TV og serien er kjempesøt og morsom. Hun virker som verdens beste mor, sier hun.
– Bernhard og jeg ser alltid på «Petter elsker Mari». De er jo bare til å spise opp! Jeg har ledd høyt av Petter og kost meg når jeg har sett på Mari, skryter Linni.

– Fantastisk høst

Begge to er overveldet over tilbakemeldingene de har fått fra folk som har sett seriene deres.

– Det har vært helt fantastisk. Jeg er glad for at serien min har fått så mye positive tilbakemeldinger og jeg blir ekstra glad når folk sier at det er yndlingsserien deres, sier Linni Meister .

– Høsten har vært veldig hektisk, men på en veldig positiv måte. Jeg har hatt det kjempemoro med alt som har skjedd, og tilbakemeldingene på serien har bare vært positive! Det er faktisk overraskende at så mange ser programmet og at så mange liker det. Jeg får veldig ofte høre at folk kjenner seg igjen i situasjonen, og at de føler at de er like meg og at kjæresten deres ligner Petter. Det er ihvertfall det jeg hører fra jenter jeg har snakket med, sier Mari Haugersveen .

Se flere bilder fra festen i bildespesialen under