bleiekrigen2 (Foto: TV 2 hjelper deg)
bleiekrigen2 (Foto: TV 2 hjelper deg)

Rema 1000 taper bleiekrigen

To pakker standard Libero-bleier på Rema 1000 koster 46,80 kr. De samme to bleiepakkene på Kiwi koster halvparten.

I september fulgte TV 2 hjelper deg bleiekrigen blant dagligvarekjedene. Da Rema 1000 senket prisene på Landlord-bleiene ned til fem kroner tok det ikke lang tid før Kiwi gjorde det samme med sitt «billigmerke» First Price.

Se også: Nå koster en bleiepakke fem kroner

Les også: Kiwi slår tilbake mot Rema

Kiwi best på merkebleier

Men nå ser det ut til at Rema 1000 har gitt opp bleiekrigen – i hvert fall når det gjelder «merkebleiene». Kjøper du to pakker standard Libero-bleier på Rema 1000 koster det deg 46,80 kroner. Hos Kiwi koster de samme to bleiepakkene kun 23,40 kroner.

Rema 1000 er foreløpig ordknappe om de kommer til å ta opp kampen med Kiwi om å ha de billigste merkebleiene.

– Vi følger godt med på hva som skjer i markedet, og hva vi gjør videre fremover ønsker jeg ikke å si noe om nå, sier markedssjef i Rema 1000, Lars Kristian Lindberg, til TV 2 hjelper deg.

Har ikke gitt opp

Lindberg mener likevel ikke at Rema 1000 har gitt opp bleiekrigen.

– Rema 1000 har den aller laveste bleieprisen. Rema 1000 startet denne «bleiekrigen» i september og vi har vår miljøvennlige toppscorebleie Landlord til laveste pris i markedet (4,90 per pakke), så det kan vel umulig være noe tegn på å gi opp, sier Lindberg.

Kiwi slår Rema

Lindberg mener altså at Rema har de laveste bleieprisene på markedet til 4,90 kroner per pakke for Landlord-bleier. Men en rask telefonsjekk avslører at Kiwi er like billig. En pakke av «billigmerket» First Price koster også kun 4,90 kroner.

Både Rema og Kiwi har de billigste bleiene, men i krigen om «merkebleiene» kommer Kiwi uten tvil best ut.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter