Magnus Wolff Eikrem (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Magnus Wolff Eikrem (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Molde håper på Eikrem i januar

Sir Alex Ferguson avgjør om Magnus Wolff Eikrem blir med Ole Gunnar Solskjær til Molde.

Det er ingen hemmelighet at påtroppende Molde-trener Ole Gunnar Solskjær ønsker å knytte til seg Manchester United-reserven Magnus Wolff Eikrem i januar.

Nå venter romsdalingene på svar fra Manchester United-manager Sir Alex Ferguson som avgjør U-21 landslagsspillerens fremtid i den engelske storklubben.

Solbakken: - Mange interesserte
- Hvis Ferguson vil satse på Magnus, så blir han i United. Hvis ikke, er boka full av interesserte klubber. Og det er ingen hemmelighet at Molde står høyt oppe på den lista, sier FIFA-agent Jim Solbakken til Romsdals Budstikke.

20-åringens kontrakt med de røde djevlene går ut etter denne sesongen, men moldenserne håper å få på plass en avtale allerede i januar.

– Jeg håper Magnus får en lang og suksessrik karriere i Manchester. Jeg har jobbet med ham i to år, og han er en flott gutt. Han har vist fantastiske holdninger, og har gjort enorme framskritt, sier Ole Gunnar Solskjær til lokalavisen.

Avklares før jul
Hovedpersonen selv har enda ikke bestemt seg, men regner med at situasjonen blir avklart før jul. Han har denne sesongen kommet nærmere en debut for A-laget enn noen gang, og var senest på benken da Manchester United tapte 4-0 for West Ham i ligacupens kvartfinale.

- Jeg vet ikke hva det blir til. Jeg er United-spiller akkurat nå og har lyst til å v ære det en stund til. Jeg håper de vil satse på meg videre. Da blir jeg her, sier Magnus Eikrem.