Åsleik engmark skal vi danse (Foto: Thomas Reisæter)
Åsleik engmark skal vi danse (Foto: Thomas Reisæter)

Åsleik: - Flere smiler til meg!

Se hvordan livet har blitt for årets «Skal vi danse»-vinner.

En uke har gått siden Åsleik Engmark vant den sjette sesongen av «Skal vi danse». Komikeren som vant over Aylar Lie under finalen reflekterer nå over hvordan livet har blitt uken etter seieren.

Se også: – Helt fantastisk å vinne!

Mistet all energi

Knerten-regissøren føler nå at hverdagen har blitt nesten den samme som tiden før «Skal vi danse» i begynnelsen av august. Det er bare et par ting som har endret seg.

- De eneste betydelige forskjellene er at flere smiler til meg på Nesoddbåten nå og at jeg har mistet all energi! skriver han i bloggen sin.

Se video: Se så slitne de er!

Se video: Se hva Nadya tenkte første gang hun traff Åsleik

Takker Nadya

Åsleik retter også en spesiell takk til sin dansepartner Nadya Khamitskaya. Selv tror han at han ikke hadde kommet til finalen uten henne.

- Vi to skapte noe spesielt: Vi klarte å danne et team fylt med gjensidig respekt og felles ønske om å lykkes. Vi løp side om side i en maraton av tidsnød, mediakjør, swarovski-krystaller, nye koreografier og hovne bein, skriver han.

Sjekk alle Åsleik og Nadyas 88 inlegg i bloggen denne høsten!

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

åsleik-engmark
åsleik-engmark

Ikke lei av dans

Til tross for at han har danset syv dager i uken i over tre måneder er han ikke lei av dans. Dette takker han også Nadya for.

- Etter en høst med tolv knallharde programmer av «Skal vi danse», er jeg fortsatt ikke lei av å danse, og jeg vet at det er fordi jeg var så heldig å få deg som danstrener og partner!

Selv om Åsleik tror han vil glemme mesteparten av de kompliserte bevegelsene vil han ikke glemme hvor fint han har hatt det i under TV-opptakene.

- Jeg blir aldri sportsdanseamatør igjen, men jeg vil for alltid huske min konkurransedansekarriere høsten 2010 med stor glede! avslutter han.

Se alt fra «Skal vi danse» 2010 her!