KJÆRESTE : Marie Kinge (18) programleder i
KJÆRESTE : Marie Kinge (18) programleder i "Trekant", ser på sitt eget program sammen med kjæresten sin. (Foto: Beate A. Tecza, © ps)

– Jeg ser på «Trekant» sammen med kjæresten

Kjæresten synes sex-programmet er kult.

Protestene og meningene har vært mange rundt programmet «Trekant», men Marie Kinge (18) lar seg ikke affisere av kritikken. Hun har fått seg kjæreste, og han liker programmet og er stolt av Marie.

Mye oppmerksomhet

Etter et voldsomt medietrykk denne høsten har Maria Kinge kjent godt på all oppmerksomheten , men noen stor forskjell i livet merker hun ikke.

– Det er ikke så annerledes, jeg merker at det er mange som vil snakke med meg, men jeg lever fortsatt mitt gamle liv med mine nærmeste, sier Marie til God kveld Norge

Kjæreste

Marie har fått seg kjæreste og synes livet smiler til henne om dagen.

– Kjæresten min slapper av og synes «Trekant» er et kult program, og vi ser på programmet sammen, sier Marie.

Slibrige meldinger

Maries medprogramleder Thomas Albertsen Dahlen har tidligere uttalt at hun har fått en sexforespørsel fra en transseksuell mann.

– Han sa han ville slikke ballene mine og knulle meg. Bilde fikk jeg også. Vi ble forbredt på slike reaksjoner i forkant fra NRK i forkant av programmet. Men vi hadde ikke forutsett at det ville bli så massivt, sa han til Dagbladet.

Les også : Får slibrige sexhenvendelser

Skjult nummer

Marie Kinge har selv ikke erfart noe liknende som Thomas, hun har gjort noen grep for å unngå meldinger.

– Jeg merker ikke noe til det, for det er vanskelig å få tak i meg, jeg har lukket Facebook-profil og skjult nummer. Thomas, som ikke har det får mange slibrige meldinger, og det er veldig mange jenter som vil ha en bit av han, avslutter Marie til God kveld Norge.