CF KUN TIL JAKTENS HJEMMESIDER (Foto: Maren Aftret Næss)
CF KUN TIL JAKTENS HJEMMESIDER (Foto: Maren Aftret Næss)

Christian Fredrik om «Jakten»: – Jeg kunne gjort det mange ganger til

Glad han ble med i «Jakten på kjærligheten».

I høst har vi fulgt Christian Fredrik Sandberg, Jostein Sundby, André Olsen og Åge André Brømnes i deres jakt på kjærlighet. Storbonden Christian Fredrik fra Hoel gård på Nes måtte til slutt velge mellom Kine Moen Leikvoll og Jeanett Vasskog, der valget til slutt falt på Jeanett.

Les også: Meld deg på «Jakten på kjærligheten» 2011

– En opplevelse fra Å til Å

Bonden er strålende fornøyd med opplevelsen med «Jakten på kjærligheten».

cf_220
cf_220

– Jeg kunne gjort det mange ganger til. «Jakten på kjærligheten» har vært en opplevelse fra Å til Å, sier Christian Fredrik.

– Produksjonen har vært veldig hyggelige og skjønt hva jeg ville hele veien, og jeg har planlagt med dem. Også treffer man ei veldig hyggelig jente pluss at bygda også blir satt på kartet, fortsetter han.

Viste ikke om det var riktig

Christian Fredrik forteller at han i starten var ganske skeptisk til å være med i «Jakten på kjærligheten».

– Jeg hadde tenkt å si «nei» fordi jeg viste ikke om det var riktig i det hele tatt. Man setter seg selv i en veldig sårbar situasjon og man må ta stilling til spørsmål som man ikke ville ha tatt stilling til på et så tidlig stadie.

cf_2_220
cf_2_220

Utfordrende å såre minst mulig

Christian Fredrik ble sjarmert av Jeanett Vasskog allerede ut fra det han leste i frierbrevet, og inntrykket ble bare sterkere etter deres første møte under speeddaten i Trysil.

SE VIDEO: Her blir Christian Fredrik sjarmert

Men det var mange flotte jenter som hadde skrevet inn brev til ham, så det ble en prosess å gå fra ti jenter til å sitte igjen med en.

– Det som var mest utfordrende var å vite at man skulle såre de som ikke skulle bli med videre. Jentene hadde satt seg selv i en sårbar situasjon og utfordringen ble derfor å såre minst mulig og behandle alle godt.

(Artikkelen fortsetter under bildet!)

cfkine
cfkine

– Er det noen øyeblikk du husker ekstra godt?

– Jeg synes det var veldig spennende da jentene tok på seg bunad og prøvde seg på servering. De tok oppgaven på strak arm. Det er viktig å vise jentene hva vi driver med, og at det er mye jobb på en slik gård, sier Christian Fredrik.

– Har du noen tips til nye bønder?

– De må bare kaste seg ut i det og være seg selv. De må tenke nøye gjennom hvilket nivå man må legge seg på, og si det du mener! sier Nes-bonden som ikke har noe han skulle ønske han kunne gjort annerledes.

– Jeg er så fornøyd med opplegget som det var jeg.

Les også: Meld deg på «Jakten på kjærligheten» 2011

Neste mandag får vi se om det har blitt kjærlighet mellom parene!