KINA AKTUELL: Marcus Andreasson her i duell med landsmannen Johan Arneng. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
KINA AKTUELL: Marcus Andreasson her i duell med landsmannen Johan Arneng. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)

Bosman-spiller med Molde-kritikk

Marcus Andreasson forlater Molde. Svensken mener klubben ikke har behandlet Bosman-spillerne med respekt.

- For dem av oss med utgående kontrakt denne høsten har det vært minimalt med kontakt med klubbledelsen. For noen har det ikke vær kontakt i det hele tatt, sier Marcus Andreasson til Romsdals Budstikke.

Etter sju sesonger i Molde bærer ferden videre til belgiske Lierse. Aksel Berget Skjølsvik er også ferdig i MFK. Andreasson er kritisk til måten Skjølsvik fikk vite om at han ikke lenger var ønsket i blå drakt.

- Det skjedde altså på Aksels siste arbeidsdag. Den avgjørelsen hadde de ganske sikkert tatt tidligere, og klubben burde vært i dialog med alle bosmanspillerne langt tidligere. Det handler om respekt for spillere som har gjort en innsats for klubben og laget i flere år. Dette karakteriserer jeg som mangel på respekt, sier Marcus Andreasson.

Andreasson var ønsket med videre i Molde, men forhandlingene førte ikke fram etter at svensken sier han ikke hørte mer fra klubben. Ole-Gunnar Solskjær synes det er beklagelig at det tok lang tid for klubben å gi spillere tilbakemelding i høst. Det skal ikke skje under hans ledelse.

- Vi må ta kritikken til etterretning, og det kommer ikke til å skje igjen. Mitt utgangspunkt er at spillere med utgående kontrakt skal få beskjed om hvordan de ligger an og hvilke planer vi har med dem allerede i løpet av juli-august, sier Solskjær til Romsdals Budstikke. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2