ny a6 video
ny a6 video

Audi avslører nye A6 - på video

Hvor mye klarer du å få med deg? Se videoen:

Audi fortsetter å erte opp entusiastene med ny teaser-film på nettet. Og lover å avsløre stadig mer utover i desember.

(Se videoen nederst i saken).

”Mer” er et understatement. For foreløpig er det ikke mye å bli klok av, det som har lekket ut fra produsenten. Det er for den saks skyld heller ikke mye til ”lekkasje” å snakke om.

Alt skjer etter en plan med typisk tysk presisjon for hvordan man skaffer størst mulig oppmerksomhet forut for en billansering. Spionbilder som avslørte produsentenes dypeste hemmeligheter, blir mer og mer en greie som hører fortiden til. I dag slipper bilfabrikantene selv ut ”spionbilder” og informasjon når det passer dem, ikke minst for å kunne måle reaksjoner før endelige avgjørelser tas.

Mer utover i desember

Og svenske vinterskoger syder av dårlig kamuflerte hemmeligheter - og enda dårligere kamuflerte fotografer.

PR-strategien for den nye A6-en har Audi selvsagt ikke gått ut med, men det mer enn gjennomsnittlig interesserte nettstedet Audicarfans.com går ut fra at bilen vil bli avduket på Detroit-utstillingen rett over nyttår. Og i den lille teaser-videoen som nå er lagt ut på nettet, lover Audi at det skal komme flere nyheter om bilen utover i desember.

Det er vel for mye å håpe på en ”hjulekalender” med nye drypp helt frem til lansering, selv om det ville vært en frisk og oppsiktsvekkende PR-gimmick i en bransje der kreativiteten i så måte synes å være uten grenser.

LES OGSÅ: Denne Audien er Årets firmabil i Norge

Jevn bue

For tre uker siden kunne vi bringe et bilde av en tildekket, ny A6 sammen med de andre luksus-Audiene som også produseres ved fabrikken i Neckarsulm. Ved første blikk kunne vi ikke fastslå annet enn at teppet var hvitt.

Etter å ha photoshoppet bildet litt, kunne vi konstatere at LED-stripen i frontlysene (selvsagt) var der, og at A-stolpen og takets begynnelse ser ut til å gå i en veldig jevn bue – tilsynelatende rundere enn dagens modell. - Og dett var dett, som Fleksnes ville sagt.

Videoen som nå er sluppet viser ikke mye mer.

Igjen og igjen

I noen korte øyeblikk får vi se hvordan C-stolpen møter bakskjermen, og vi ser ganske klart utformingen av baklysenes nederkant og den markerte ”hoftelinjen” i karosseriet, som bilen deler med blant annet A7 Sportback.

Det er uansett ikke snakk om dramatiske avvik fra det man kunne forvente. Men vi sluker videoen, og ser den igjen og igjen.

LES OGSÅ: Er det smart å vente på Audi Q3?

Klikk på videovinduet under for å se videoen: