VENNER: Vendela og Mina har funnet tonen
VENNER: Vendela og Mina har funnet tonen

Mina: – Det er ikke mange som har bæsjet med Vendela

Kjendisene blir kanskje litt for nære venner i «Kjendis 71-grader Nord»

Mina Hadjian og Vendela Kirsebom er begge deltakere i neste sesong av «Kjendis 71-grader Nord» som kommer på TVNorge til våren.

Mina Hadjian var tirsdag til stede da kanalen lanserte TVNorge-våren i Oslo.

Torturcamp i Russland

– Greit nok at det er hardt å gå rundt i skogen, men at dette ble som en torturcamp i Russland, det var jeg ikke forberedt på, sier Mina Hadjian som lover å aldri sette sin fot på fjellet igjen etter deltakelsen i programmet.

– Men vi kjendisene holdt godt sammen, så det ble til slutt en kamp mellom oss og TV-crewet, spøker Mina som ble svært godt kjent med de andre deltakerne.

Bæsjet med Vendela

– Jeg var bæsjepartner med Vendela . Hun er den mest jordnære og søteste supermammaen jeg har møtt. Det som skjedde med denne bæsjegreia var at jeg ikke fikk til å bæsje fordi jeg hadde så forstoppelse, så Vendea tok meg i hånda og tok meg med til elva, forteller Mina villig vekk.

Ikke jålete på tur

– Der satte vi oss i vannkanten og holdt hverandre i hendene. Jeg er ikke jålete med så mye, men akkurat det med å gå på do er jeg jålete på. Da vi hadde sittet i vannkanten i en ti minutters tid sa jeg til Vendela: Jeg må få drite alene, sier Mina som forteller at hun fikk forstoppelse i ti dager.

– Men det gjorde ikke så mye for jeg spydde mye, sier Mina.

– Både Vendela og jeg fikk mageproblemer så mens jeg spydde gjorde Vendela noe helt annet, forteller den frittalende programlederen.