Pernille Svendsen Øiestad (18) og Marius Barhaugen (24) har bakgrunn fra  X Factor og Idol.  Nå synger de en duett sammen i Melodi Grand Prix.
Pernille Svendsen Øiestad (18) og Marius Barhaugen (24) har bakgrunn fra X Factor og Idol. Nå synger de en duett sammen i Melodi Grand Prix.

X Factor og Idol-deltager har funnet tonen

Marius Barhaugen og Pernille Svendsen Øiestad deltar i MGP sammen.

Pernille Svensen Øiestad (18) og Marius Barhaugen (24) har markert seg i hver sin tv-sendte talentkonkurranse. Pernille som deltaker i X-Faktor i 2009, Marius som Idol-finalist i 2007. Nå er de klare for å entre MGP-scenen sammen.

God hjelp

Marius Barhaugen røk ut som nummer 8 i Idol i 2007, mens Pernille Svensen Øiestad kom på 6. plass i fjorårets X Factor. Nå skal de opptre sammen med låta «I'll be yours»

– Jeg fikk beskjed av NRK å finne en mannlig sangpartner og da fant jeg Marius. Vi har fått David Eriksen som skal produsere låta og Ovi som har vært med i MGP-sirkuset før har skrevet låta. Låta er en moderne poplåt og vi gleder oss til å fremføre den, sier Pernille til God kveld Norge.

Musikalsk oppvekst

Begge vokste opp med mye musikk rundt seg. Marius sang inn sanger på kasettspilleren til sitt eget lille radioshow hjemme i Årnes, mens Pernilles første virkelige musikkopplevelse var da hun sang Frank Sinatras Fly me to the moon på Ungdommmens Kulturmønstring. I dag går Pernille siste året på videregående skole i Tønsberg, mens Marius, kjent som selve brannmannen fra Idol-tida, jobber som sikkerhetsselger i Oslo.

– Dere kan avkrefte at dere ikke er et par?

– Vi er ikke et par, bare musikalske gode venner, Marius har kjæreste og jeg er singel, avslutter Pernille til God kveld Norge.