Dorthe3
Dorthe3

Dorthe: – Stakkars Aylar rakk meg vel midt på navlen

– Følte meg som Goliat

Under lørdagens «Skal vi danse»-finale intervjuet Dorthe Skappel både Åsleik Engmark som stakk av med seieren, og Aylar Lie som kom på andreplass i den populære konkurransen.

Men det er ikke alltid like enkelt å intervjue kjendisene når man rager en halv meter høyere enn intervjuobjektet.

– Kjempen Goliat

På sin nye kjendisblogg skriver 1.80 cm høye Dorthe om møtet med Aylar Lie etter «Skal vi danse»-finalen.

– Sjeldent har jeg følt meg mer som kjempen Goliat. Stakkars Aylar rakk meg vel midt på navelen og måtte brekke hode bakover for i det hele tatt å få øyekontakt. Det hjalp jo ikke at hun sto i gymsokker. I et anfall av ren desperasjon var det rett før jeg ba noen hente en krakk hun kunne stå på, men siden tiden var knapp og ingen krakk var i sikte endte det hele med at jeg krøket meg sammen som en giraff med dårlige knær. En heller absurd benstilling som ikke var spesielt flaterende, skriver Dorthe i bloggen, og legger til:

– Men man lærer så lenge man lever. Neste gang stiller jeg på sokkelesten og med medbrakt taburett til intervjuobjektet. Har hørt det er et triks Tom Cruise bruker når han er for kort for sine motspillere.

– Wow,you`re HUGE!

Dorthe skriver også i den nye bloggen om de mange internasjonale kjendisene som har kommentert høyden hennes.

– Det er ikke for ingenting jeg mer enn en gang har møtt utenlandske kjendiser som følger kroppen oppover og avslutter med et – wow, you`re HUGE!

Likevel mener Dorthe at høyden aldri har plaget henne.

– Jeg er igrunnen stolt av høyden min og skal jeg virkelig vise krefter er det ingenting som funker bedre enn å se ned på sin motstander fysisk sett. Men innimellom funker høyden EKSTREMT dårlig. Som sist lørdag, skriver hun.

Følg Dorthes blogg her.