Didier Drogba. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Didier Drogba. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Drogba dypt frustrert over Chelsea-nedturen

Stjernespissen scorer ikke lenger og ber hele laget heve spillet sitt.

Chelsea har bare sanket fire poeng på de siste fem seriekampene. Det har servert tabelltoppen på et sølvfat til Manchester United. Stjernespiss Didier Drogba har slitt med malaria og ikke scoret på to måneder.

Frustrert
Nå er ivorianeren meget frustrert over Chelseas mangel på form.

- Det er helt utrolig. Hvis jeg visste hvordan, ville jeg forandret på det. Vi vil forsøke å gjøre som manageren sier, og...jeg vet ikke, jeg vet ikke. Vi skal snakke om det denne uken og forsøke å endre på det - fordi det er ikke normalt, sier han til Fulham and Hammersmith Chronicle.

- Dette er ingen god stund. Det er veldig frustrerende. Men jeg vet at i løpet av en sesong kan man ha perioder som dette. Da gjør man sitt beste for å endre på det, slår han fast.

Se kampreferat fra Newcastle-Chelsea øverst i artikkelen

Skylder ikke på skadene
De blå mangler nøkkelspillerne John Terry, Frank Lampard og Michael Essien. Men det vil ikke Drogba bruke som en unnskyldning.

- Når du signerer for Chelsea vet du at du må gjøre ditt beste . Du vet at signerer for det beste laget og da må du heve spillet ditt, spesielt når spillere som Terry, Lampard og Essien ikke er med, er oppfordringen fra spissen.

- Det er da øyeblikket er kommet for å vise at du er klar til å ta ansvar fordi du vet at det ikke kommer til å bli lett.