Jakten Anneli Waleniussen
Jakten Anneli Waleniussen

Jakten-Anneli: – Har ikke behov for kontakt med André

Lukker døra for vennskap med TV-bonden.

Anneli Waleniussen måtte konstatere at bonden André Olsen ikke valgte henne i «Jakten på kjærligheten» - på tross av at hun var en av favorittene hans over lang tid.

Hadde hemmelig kontakt

Waleniussen og Olsen hadde nemlig hemmelig kontakt før «Jakten på kjærligheten». Olsen har også kalt Anneli for både joker og den mystiske frieren.

– Jeg er kjempeglad i han André, men kun som en venn. Og jeg tror vi hadde en forståelse av at slik kom det til å bli, sier Anneli til «God kveld Norge» etter at det hele er avgjort.

– Ikke behov for kontakt

Etter at «Jakten» er over, kommer André og Anneli imidlertid ikke til å ringe ned telefoneene hos hverandre.

– Jeg har ikke noe behov for å ha konktakt umiddelbart etter dette. Men om det blir sendt ei melding eller en hyggelig telefonsamtale synes jeg det er helt greit, sier Anneli.

– Jeg håper at han og Caroline får det til kjempebra, legger hun til.

– Personlig utfordring

For Anneli har hele prosessen vært tøff. Hun innrømmer at det tar på psyken å delta i slike reality-programmer.

– For min egen del har det vært en personlig utfordring. Det har gitt meg mye og man må takle ting på en litt annen måte, fastholder frien, som mener hennes egen psyke er svært sterk.

– Jeg tror jeg er ganske tøff psykisk. Jeg har et par ting som jeg har veldig lyst til å få gjennomført, sier Anneli, som røper at hun kunne tenke seg å delta i helvetesuka i militæret for å teste psyken sin.

Gråt da hun reiste

Anneli røper også at hun gråt da hun dro hjem fra gården.

– Jeg er ikke en person som feller tårer ofte, men da regissøren Kjersti kom med en gave som hun hadde laget, da kom den eneste tåren fra meg. Det satte jeg veldig pris på. Den kom da alt var over og vi skulle kjøre hjem. Da kom Kjersti med en gave og lurte på om jeg ville ta imot en kjærlighetsgave fra henne. Vi har ikke alltid vært like enig, absolutt ikke, men vi har en felles forståelse over hva jeg vi er der for, fastholder «Jakten»-frieren.