rob
rob

Robinson-paret snakker ut om kjærlighetsdramaet

– Jeg er ufattelig stolt av Alita.

David Sandem og Alita Kristensen fra «Robinsonekspedisjonen» ble raskt to av TV-seernes yndlinger i realityserien.

Fikk tilbake konkurranseinnstinktet

Mens David måtte hjem i episoden forrige søndag, er Alita fortsatt med i kampen om førstepremien.

– Jeg falt jo veldig tidlig for han, men han hadde jo dame og vi var på en øde øy. Alt var veldig surrealistisk. Så på en måte var det godt å få ham ut, fordi han gjorde et eller annet med følelsene mine. Jeg klarte ikke å tenke «straight up» når han var i nærheten. Jeg ble litt sånn vimsete og forelsket. Da han dro ut følte jeg at jeg fikk tilbake konkurranseinnstinktet, sier Alita til «God kveld Norge».

Reiste og gjorde det slutt

Men kjærligheten mellom de to ble vanskelig. David hadde allerede kjæreste i Serbia, men klarte ikke å fortrenge følelsene for Alita.

– Jeg reiste mer eller mindre rett ned til Serbia og tok en prat med henne, og var ærlig og sa hva jeg følte og ikke følte lengre. Jeg fikk gjort det på en allright måte, og det betydde veldig mye for meg. Jeg ønsket ikke å såre noen, sier David.

– Det var veldig frustrerende å komme hjem og bare måtte legge lokk på det, og så får det være opp til han hva han vil. Jeg har sagt at jeg er interessert og hva jeg føler. Mer kan du ikke gjøre. Det var veldig frustrerende, men det ordnet seg jo, mener Alita.

– Stolt av Alita

I dag er de to samboere og strålende forelsket. For tiden bor Alita sammen med David hjemme hos han, men ønsker å kjøpe seg leilighet i Oslo, og håper han vil flytte inn. David er stolt av sin sporty kjæreste.

– Jeg er ufattelig stolt av Alita generelt. Både førsteinntrykket som en tøff jente, og i hverdagen også. Hun tar på seg hvilken som helst utfordring og brenner av. Unntatt go-cart da, smiler David, med klar hentydning til at han gruset sin kjæreste i motorsport.