DANSEFAR : Kristian Ødegaard må forlate jobben som programleder i
DANSEFAR : Kristian Ødegaard må forlate jobben som programleder i "Skal vi danse" hvis samboeren føder under sending. (Foto: Glenn Svendsen , © ps)

Kan bli pappa på direkten

Må forlate programlederjobben hvis samboeren føder.

Programleder Kristian Ødegård håper samboeren klarer å knipe igjen under lørdagens finalesending av «Skal vi danse». Hvis vannet går under finalesendingen må han forlate jobben.

Knipe igjen

– Jeg kommer så klart til å prioritere fødselen fremfor finalesendingen. Men skulle fødselen starte i løpet av programmet, så håper jeg hun kan knipe igjen en times tid. En fødsel bruker jo uansett å ta litt tid, sier Kristian Ødegård (36) til VG.

Telefonkontakt

Samboeren Henriette Edøy (29) hadde termin på mandag, og TV 2 kommer til å ha kontakt med henne i løpet av «Skal vi danse»-finalen.

– Det er umulig å vite når fødselen starter. Men hun har hele tiden mulighet til å ringe produksjonsselskapet ettersom jeg ikke har med meg mobilen under sendingene, sier programlederen.

Reserveprogramleder

Hvis Kristian Ødegård må forlate jobben og må reise til fødestuen har TV 2 hentet inn en reserveprogramleder.

– Vi har sikret oss en dyktig programleder som sitter klar for å overta på direkten dersom Kristian Ødegård må haste avgårde på klinikken. Hvem vedkommende er gjenstår å se om en slik situasjon skulle oppstå. Kristian gleder seg til å lede finalen, og håper alt skal gå bra til direktesendingen er overstått, sier presseansvarlig Unn Grethe Berget i TV 2 til God kveld Norge.

Etter det God kveld Norge erfarer, er det Guri Solberg som eventuelt gjør et comeback i «Skal vi danse».

Sporty programleder?

Nå som han skal bli pappa takker den populære komikeren og programlederen for seg, og går til og med langt i å foreslå en etterfølger til den prestisjefylte oppgaven.

– Det er jo veldig mange gode kandidater blant de som har vært med, sier han og smiler lurt, og røper at han har en spesiell mann i tankene.

– Carsten Skjelbreid ville sikkert gjort en bra jobb han, han er en hyggelig type.

– Det ville jo sikkert også Espen Esther og Dag Otto Lauritzen også ha gjort, men det ville blitt ett litt annet program kanskje, avslutter Kristian Ødegård til God kveld Norge.