ufo
ufo

Slik fikk rockestjernen UFO-sjokk

– Det kom fram et trekantet lys som lyste veldig kraftig. SE VIDEO!

I kveldens episode av «Skogheim flytter inn» får vi se at Kristin Skogheim flytter inn til TNT-gitarist Ronni Le Tekrø på Toten.

Så UFO på Hadeland

Det blir et møte utenom det vanlige. Det spøker nemlig i det gamle huset og Kristin får et møte med barna som holdt til i huset i det forrige århundre. I tillegg får Kristin høre historien da Ronni så UFO på Hadeland sammen med to kompiser.

Se Ronni fortelle om opplevelsen i videoen øverst!

En uke i forveien hadde han og kompisene ledd av at Gry Jannicke Jarlum hadde stått frem med at hun hadde sett UFO.

– Vi hadde latterkick som var helt vanvittig av henne, men så opplevde jeg det selv på vei hjem fra en mastring i Oslo, forteller Ronni i kveldens program.

Ikke de eneste vitnene

– Det kom fram et trekantet lys på himmelen som lyste veldig kraftig. Så kom det frem en struktur av et fartøy som var omtrent 200 meter unna, fortsetter Ronni og legger til at det ikke var bare han og kompisene som så fartøyet.

– Vi var ikke de eneste vitnene så vi forstod at vi ikke var gale. Det var en mann fra statens vegvesen der også, sier Ronni som forteller at det hele var over på ti minutter,

– Opplevelsen flytter mine referansepunkter i forhold til universet. Vi er jo ikke alene. Det er jeg overbevist om. Det er masse intellekt der ute.

Se «Skogheim flytter inn» på TV 2 i kveld klokken 20.00!