COLOURBOX1214998 (Foto: Colourbox.com/Montasje)
COLOURBOX1214998 (Foto: Colourbox.com/Montasje)

Julegaver til minstemann

Her er testvinnerne til familiens yngste.

Sliter du med å finne gave til familiens yngste? Fortvil ikke, TV 2 hjelper deg har plukket ut de beste produktene i de forskjellige produktkategoriene vi har testet gjennom året.

Testene er gjennomført med våre samarbeidspartnere, og i hver test kan du se hvordan vi har gått til verks. Sjekk ut testene i Testbasen.

Les også: Fjorårets julegavetips til minstemann

Se også: Gaver til ham 2009

Se også: Gaver til henne 2009

Vi har funnet gaveideer som passer bra for små barn og litt større barn.

Sliter du med å finne gave til mor eller far, venninne eller bror? Trykk her.

Det er viktig at minstemann er tørr på beina. Utelek blir bare kald og kjedelig hvis man er våt og kald. Klikk.no har testet vinterstøvler for barn, og kommet frem til at dyrest er best. En solid julepresang til minsten? Sjekk ut testen her.

Viking_28048
Viking_28048

vinterdress (Foto: TV 2 hjelper deg)
vinterdress (Foto: TV 2 hjelper deg)
Når det gjelder vinterdress er ikke den dyreste best. Skal du investere i en skikkelig vinterdress er Didriksons Tignes den aller beste. Dressen koster 799 kroner, og er blant annet vanntett og slitesterk. Les om testen her.


Fjellreven-Thermo-II
Fjellreven-Thermo-II
Gradene kryper som sagt nedover. Vi har testet hvilken dynejakke som holder varmen best. Kanskje en fin gave til en frossen ungdom? I denne testen var det Fjellreven som gjorde det best, men flere andre jakker gjør det også bra. Overraskende nok var det Bergans som gjorde det dårligst i denne testen. Les hele testen her.

Chariot-Cougar
Chariot-Cougar
Er du opptatt av at barna skal sitte tørt og trygt når dere er på sykkeltur eller skal hjem fra barnehagen? I så fall er sykkeltilhenger en fin gave å ha under juletreet. Les om testen her.

Populær julegave

Samsung
Samsung
Tenåringen trenger en god PC til både skolearbeid, spill og andre fritidssysler, så en god PC er viktig. En hard pakke under juletreet slår garantert an. I vår test var det PC-en fra Samsung som vant. Den koster i underkant av 6000 kroner, og hvorfor ekspertene mener dette er den beste PC-en, kan du lese her.

Sony-Ericsson-Xperia-X10
Sony-Ericsson-Xperia-X10
En hver ungdom blir glad for å få en mobiltelefon, som samtidig er god på musikk. I vår test av musikkmobiltelefoner, var det Xperia X10 fra Sony Ericsson som stakk av med tittelen «Best i test» Se testen her.

docking (Foto: Lyd og bilde)
docking (Foto: Lyd og bilde)

Kjenner du en som har en iPod eller iPhone, men mangler et musikkanlegg? Da er dette en utmerket julegave, mener Lyd & Bilde som roser Philips Fidelio DS9000 opp i skyene. Det er ikke den billigste iPod-høyttaleren der ute, men helt klart en av de beste, mener ekspertene. Les mer på hjemmesidene til Lyd & Bilde.

akebrett (Foto: TV 2 hjelper deg)
akebrett (Foto: TV 2 hjelper deg)

Et akebrett er en perfekt gave til et barn eller en leken ungdom. Vi har fått noen unge akeeksperter til å teste ut 16 av sesongens akebrett. Se hvilket akebrett som er best, hvilket som pungterer julegleden og hvilket du bør styre unna! Les saken her.

Nokia-N8 (Foto: Heidi Hegvik)
Nokia-N8 (Foto: Heidi Hegvik)
Mobiltelefon er alltid en populær julegave. iPhone 4 er en av årets mest omtalte telefoner, men vant allikevel ikke Amobil.nos test. De har testet kameratelefoner, men det er også lagt vekt på telefonens funksjoner utover kamerafunksjonen. Design, brukervennlighet, maskinvare, teknologi, multimediafunksjoner og pris er vurdert, og vinneren av testen ble Nokia N8. Den perfekte gaven til kjæresten, kanskje? Se testen her her.

I vår store Testbase finner du hundrevis av andre julegavetips. Besøk Testbasen.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter