cecilie_sterk (Foto: Thomas Reisæter/)
cecilie_sterk (Foto: Thomas Reisæter/)

Cecilie Skog: – «Skal vi danse» er jo så uviktig

Men allikevel er polfareren glad for at hun ble med i TV 2-programmet.

Cecilie Skog måtte trekke seg fra «Skal vi danse» på grunn av store smerter i forbindelse med et ribbeinsbrudd.

Til «God kveld Norge» avslørte Skog at hun fremdeles har store smerter og ikke får trent, syv uker etter at ulykken på dansetreningen skjedde.

– Det er jo ikke et viktig program

Nå snakker Cecilie ut om inntrykket av TV 2-programmet, og en fremtidig karriere på skjermen.

– «Skal vi danse» er jo så uviktig på den ene siden, samtidig som det er et ufarlig program som gir folk lett underholdning på en lørdagskveld. Det skaffer deg ikke dårlig samvittighet som for eksepel nyhetssendingene kan gjøre siden du da må engasjere deg. Men det er jo ikke et viktig program, sier Skog til «God kveld Norge».

Overrasket over medietrøkket

Polfareren ble overrasket over trøkket fra media underveis i konkurransen. Selv har hun holdt en lav profil etter at hun trakk seg, men stilte denne uken opp på «Showman» på TV 2.

– Det var overraskende med medietrykket, selv om TV 2 hadde prøvd å forberede oss på det. Jeg ble overrasket over det store trøkket som ble rundt «Skal vi danse». Å være midt i det tok all tiden min, det var ganske utrolig, sier hun og legger til:

– Dessuten så måtte vi trene ennå mer etter at jeg ble skadet, for det ble så ineffektivt siden jeg måtte ha mange pauser, forklarer hun.

Vurderer TV-tilbud

Cecilie har for tiden et hemmelig bokprosjekt på gang, samt at hun har designer en egen kleskolleksjon. Hun innrømmer at pågangen fra nye samarbeidspartnere har økt siden etter deltakelsen i det populære TV 2-programmet.

– Det er klart vi som er med i «Skal vi danse» får profilering. Det har ikke akkurat blitt mindre etterspørsel for meg heller, men turene jeg arrangerer er fulle og jeg har nok å gjøre med foredrag. Men vi merker absolutt mer trøkk og at vi får mer mail, sier en takknemlig Cecilie Skog.

– Kunne du tenke deg å gjøre TV?

– Jeg har fått felre TV-forespørsler, men jeg har valgt å ikke ta stilling til noe av det før neste år. Jeg vil kjenne litt på det, og dessuten trives jeg jo best med å være ute. Men det går jo kanskje an å kombinere, jeg har jo alltid filmet en del på turene mine. Det er mye jeg kunne tenke meg å gjøre, sier hun.

Denne uken er Skog tilbake i rampelyset, først gjestet hun «Showman» på TV 2 Zebra, og lørdag danser hun samba i årets siste «Skal vi danse».