caroline_680. KUN TIL BRUK PÅ JAKTENS HJEMMESIDER! (Foto: Maren Aftret Næss / TV 2)
caroline_680. KUN TIL BRUK PÅ JAKTENS HJEMMESIDER! (Foto: Maren Aftret Næss / TV 2)

Jakten-Caroline: – Jeg var redd for å dø fra guttene mine

Nå satser blondinen alt på å finne kjærligheten med André Olsen - som også har hatt kreft.

Det å leve med usikkerheten er det tøffeste jeg har opplevd. – Jeg knakk sammen i frisørsalongen, og bare gråt og gråt. Det å leve med usikkerheten er det tøffeste jeg har opplevd, sier Caroline Flisnes til Se og Hør.

I bladet kan man lese at den 28 år gamle «Jakten på kjærligheten»-frieren i fjor vår fikk konstantert livmorhalskreft, og at svulsten ble oppdaget etter at hun selv oppsøkte legen sin for å ta celleprøver.

Flisnes sier at hun ble livredd for hva som ville skje med henne - og sønnene Ferdinand (5) og Matteus (7) hvis det verste skulle skje.

– Det var helt forferdelig. Der og da var jeg redd for å dø fra guttene mine, forteller hun bladet.

Samme skjebne

Heldigvis gikk alt bra for Caroline. Hun slapp unna med et kirurgisk inngrep, og trengte ifølge bladet ikke cellegift.

Legene ble forbauset over hvor heldig hun hadde vært, og nå går hun til jevnlige kontroller. Årsaken er at Caroline ennå ikke tør friskmelde seg.

Caroline er bonden André Olsens frier. Også han har vært rammet av kreft.

Les mer: Jakten-André fikk psykisk knekk etter kreftdiagnosen

artikkelen fortsetter under bildet

andre-jakten_sumo
andre-jakten_sumo

– Skjelven når jeg prater om det

Først gikk han nemlig gjennom et tøft samlivsbrudd. Deretter kom finanskrisen som rammet hans virke som eiendomsmegler. Til slutt fikk han konstatert at han hadde en svulst. Alt dette skjedde på bare tre år.

– Da jeg var i perioden, var jeg i dårlig form - både psykisk og fysisk. Da var det godt å gå inn til geitene og sitte med dem, har André tidligere fortalt «God kveld Norge».

Og:

– Jeg kjenner at jeg blir litt skjelven når jeg snakker om det. Det er klart det var tøft, det er det ikke noen vits i å legge skjul på. Klart psyken din får en liten knekk, det må en være ærlig på at det å gå gjennom et samlivsbrudd kan være litt tøft, sier André, som følte at sykdommen han fikk var urettferdig.

– Også gjør du opp med deg selv, og bestemmer deg for at du skal kjøpe deg gård og gjøre noe med livsstilen din, og så får du dette her oppå det igjen, sier han.