Åge Andre Brømnes
Åge Andre Brømnes

Jakten-Åge: – Det blir et veldig rør oppi alt dette

Synes det er tøft å skulle finne kjæreste på TV, samtidig som han fronter sin egen tro.

Åge Andrè Brømnes fra «Jakten på kjærligheten» på TV 2 har nå bare to friere igjen på gården.

Den kristne kyllingbonden fra Sørlandet har helt siden han ble presentert i realityprogrammet tidlig i høst vært åpen om sin personlige tro. Og da han søkte etter jenter var han klokkeklar på at han først og fremst så etter troende jenter.

Vanskelig å blande tro og kjærlighetsjakt

Åge Andrè fulgte opp og plukket ut ti kristne jenter til speeddaten, men nå forteller han at det tidvis har vært vanskelig å kombinere kjærlighetsjakten med å fronte både troen og snakke om følelser.

– Det er klart at det å vise frem at en har det veldig bra som kristen har vært et mål. Men det er klart det har vært vanskelig å blande det å skulle finne en kjæreste og følelser med tro. Det blir et veldig rør oppi alt dette, sier han ærlig til «God kveld Norge».

Ville ha kristen jente

At han ville ha med seg kristne jenter i programmet forklarer han slik:

– Så lenge jeg er kristen er det viktig at jeg blir frontet som det i programmet. For meg hadde det vært mye vanskeligere å funnet tonen med ei jente som ikke er kristen.

– Vi er ikke så fryktelig annerledes

Nå håper Åge Andrè at han har vist seg frem som en positiv representant for Kristen-Norge, og at folk flest har fått et godt inntrykk av et liv til en troende bonde.

– Jeg håper at folk kan se at vi ikke er så fryktelig annerledes enn alle andre i utgangspunktet gjennom denne serien. Andrè (Olsen, journ.anm.) har jo sagt litt om det når jeg har blitt klippet litt rart under speeddatene. Da sa Andrè ganske klart ifra om at det var ikke den Åge han hadde blitt kjent med, sier bonden, og sikter til speeddatene som på TV så ut til å gå litt trått.

Hvem av de to gjenværende frierne Ragnhild Eppeland og Tone Lindland som Brømnes ønsker å bli bedre kjent med gjenstår å se.