Frisk Asker. (Foto: TV 2/)
Frisk Asker. (Foto: TV 2/)

Sparta snublet og mistet serieledelsen

En opplagt Rene Corbet bidro sterkt da Sparta Sarpsborg gikk på sitt annet strake tap i eliteserien i ishockey søndag.

Veteranen Corbet scoret nemlig to av målene da Frisk tok sin fjerde seier for sesongen og nektet østfoldingene igjen å innta førsteplassen på tabellen. Han hadde også én målgivende pasning i 6-4-seieren.

Canadieren var imidlertid ikke alene om å produsere for Frisk. Stefan Andersson hadde tre assist og David Nyström to mål i den noe overraskende seieren. Grunnlaget for seieren ble lagt i løpet av midtperioden da hjemmelaget scoret fire ganger på under ti minutter.

VIF tok over toppen
Vålerenga er ny serieleder. Søndag ble Rosenborg slått greit 6-3 i Jordal Amfi. Seieren burde imidlertid vært større. VIF vant nemlig skuddstatistikken med 41-11. Blake Evans og hjemvendte Mathias Trygg sto begge for to mål og én målgivende pasning. Oslo-laget leder eliteserien på innbyrdes oppgjør foran Sparta.

Lørenskog lå under 1-2 i bortemøtet med Manglerud Star, men reiste seg kraftig og vant til slutt hele 10-3. Tobias Lindström scoret to og hadde i tillegg tre assist for LIK.

I Lillehammer vendte hjemmelaget 0-1 til seier 2-1 i den siste perioden i møtet med Stjernen som nå er passert av Frisk på tabellen og ligger nest sist. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2