mia (Foto: Junge, Heiko)
mia (Foto: Junge, Heiko)

Mia reagerer på behandlingen av Carsten og Kathrine

– De har øvd og øvd og øvd, dette burde blitt løst på en annen måte...

"God kveld Norge" har tidligere skrevet om den harde kritikken Carsten Skjelbreid og Katrine Moholt har fått av Norsk danseforbund i forbindelse med parets deltagelse i VM i dans.

Dette var den store snakkisen på parketten i Nydalen lørdag kveld, og fjorårets "Skal vi danse"-toer Mia Gundersen er en av dem som reagerer på måten Carsten og Kathrine har blitt behandlet på.

Strengt reglement

- Det er dumt å kommentere dette i ett brev, sier Mia til «God kveld Norge».

Hun syns det er trist paret får så hard medfart av danseforbundet.

- Jeg vet hvor strenge reglene er, og hvor mye som skal til for å være med i denne konkurransen. Det vet nok Carsten og Katrine også, sier Mia, som syns situasjonen burde blitt løst på en annen måte.

- De burde snakket sammen om dette, hatt en dialog, sier Mia.

Positivt

Også Nadya Khamitskaya reagerer på måten Carsten og Kathrine har blitt behandlet på.

- Det er veldig positivt at Carsten og Kathrine har ønsket å fortsette å danse etter at deres tid i "Skal vi danse" var over.

- De burde blitt dømt etter at de hadde vist hva de kunne i kretsmesterskapet i dag, ikke før selve konkurransen, understreker Nadya.

Beundring

Hun mener oppmerksomheten Carsten og Kathrines danse-engasjement fører med seg er positivt for norsk dans, og skulle ønske det hele hadde blitt taklet på en annen måte.

- Jeg tror det hele bunner i en misforståelse mellom dansforbundet og TV 2. Danseforbundet er nok irritert fordi Carsten og Katrine har blitt presentert som norgesmestere i voksenklassen. Det er jo feil.

Hun er full av beundring for Carsten og Katrines danseferdigheter.

Trist

- Det er herlig å se Kathrine danse. Hun er så ivrig og glad i dansen. Det er trist at dette ble så alvorlig.

Generalsekretær i Norges danseforbund, Mona Kristiansen, har tidligere uttalt til " God kveld Norge" at danseforbundet står fullt og helt for det de har sagt, og for brevet de sendte til TV 2, i forbindelse med Carsten og Katrines VM-deltagelse.