Stig Henrik og Alexandra Kakurina (Foto: Thomas Reisæter)
Stig Henrik og Alexandra Kakurina (Foto: Thomas Reisæter)

– Vi har egentlig vunnet

Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakurina synes ikke tredjeplass i «Skal vi danse» er noe å kimse av.

Det var Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakurina som til i kveld røk ut av semifinalen i «Skal vi danse». Og en tredjeplass er en seier i seg selv, mener Kakurina.

– Det er jo fantastisk å komme så langt! Vi har jo slått ni andre par. Så egentlig har vi vunnet, smiler hun på parketten etter sending.

Se også: Stig Henrik Hoff raser ned i vekt

Møtt Stig Henrik Hoff på nettreff

Intervju med finaleparet: – Nå skal jeg ta inn på hotell!

– Litt surt at det er over

Hoff sier seg enig, men innrømmer at det ikke bare er stas å være ute av konkurransen.

– Det er selvfølgelig litt surt at det er over. Men nå har vi jobbet så hardt at vi fortjener litt fri. Det blir deilig å slippe treningene, men det blir også rart, sier Hoff til tv2underholdning.no.

Gjenopplev kvelden: Se bildene fra semifinalen

Se video: Her byr Åsleik opp kundene til dans på butikken

Minneverdig blackout

Av de mange treningene og opptredene er forrige ukes episode noe av det Hoff husker best fra sin tid i «Skal vi danse». Da fikk skuespilleren nemlig blackout, og var ifølge ham selv som en heliumballong.

– Det øyeblikket da Alexandra så på meg for å få meg ned på jorda igjen, det er et øyeblikk jeg aldri glemmer. Ellers har det vært mange fine stunder i konkurransen, spesielt når vi har danset bra. I kveld har også vært en fin kveld, forteller han.

Se hva dommerne sa om alle kveldens danser

Kona: – Blir deilig å få han hjem

Hoffs kone Sølje Bergmann er stolt av mannens innsats, og selv om hun gjerne skulle sett ham videre innrømmer hun at det ikke bare er trist at han er ute.

– Det blir veldig å få han hjem igjen! Han kommer sikkert til å være utslitt, men det blir fint allikevel. Og jeg tipper barna våre blir temmelig lykkelige, sier hun til TV 2.

Les alt om «Skal vi danse» her.