MERKELIGE HENDELSER: Mia Gundersen forteller nå nom sin hjemsøkte gård i Sverige.
MERKELIGE HENDELSER: Mia Gundersen forteller nå nom sin hjemsøkte gård i Sverige.

Til sykehus før "Skal vi danse"-comeback

Legen mente Mia Gundersen måtte legge inn årene.

Mia Gundersen , som kom på andreplass i fjorårets "Skal vi danse", er tilbake på parketten i kveld for å synge. Hun skal være "horemamma`n" Sarraghina fra musikalen "Nine". Men det hun var farlig nær en avlysning av TV-opptredenen. For i går morges våknet hun nesten uten stemme. Hun fikk ringt sin fastlege og hvisket fram at hun hadde stemmeproblemer.

- Legge inn årene

- Han fikk ordnet slik at jeg kunne komme inn på Rikshospitalet for å sjekke stemmebåndene. De førte et kamera med lys ned i halsen, og legen sa: "Du må legge inn årene en gang du også". Så han trodde ikke jeg kunne gjennomføre. Så det fikk bare gå sin gang slik at man får stemmen på plass. Derfor holdt jeg stemmen i vanlig stemmeleie og sov og sov og sov. Så tok jeg badstu og holdt et rolig tempo, forklarer Mia Gundersen.

- Viser puppen

Mia Gundersen er likevel ikke bekymret for opptredenen i kveld.

- Jeg kjenner på meg at dette går fint. Jeg har holdt på så lenge at jeg får en følelse for sånn. Så jeg er ikke bekymret, sier Mia og tillegger.

- Jeg bare viser en pupp hvis jeg ikke kommer opp på den høye tonen. Da glemmer folk alt, sier Mia Gundersen og ler rått.

Heldigvis gikk alt bra med Mia, som leverte et forrykende show på "Skal vi danse".