Harry Redknapp (Foto: TV 2)
Harry Redknapp (Foto: TV 2)
arryclaus
arryclaus

Bli med på kontoret til Harry Redknapp

Tottenham-sjefen om ligagull, Gareth Bale, Luca Modric og et svakere Manchester United. Se det eksklusive intervjuet her!

TV 2 Sportens Claus Lundekvam har vært på Tottenham-besøk, der han blant annet fikk en lang audiens på kontoret til manager Harry Redknapp.

Se intervjuet på Tottenham-sjefens kontor i videovinduet over! Vi beklager dårlig lyd på opptaket.

I intervjuet forteller Redknapp blant annet at han mener Tottenham nå er fryktelig nære å kunne utfordre om tittelen.

- Jeg tror det. Jeg tror vi er langt unna å utfordre om tittelen. Det jevner seg ut. Chelsea er fremdeles sterkest, men de blir ikke yngre og har en del skader, sier Redknapp til TV 2 Sporten.

Harry Redknapp (Foto: TV 2)
Harry Redknapp (Foto: TV 2)

Mener United har tapt seg
Redknapp forteller også at han ikke lenger synes Manchester United er så skremmende.

- Manchester United er ikke så gode som de var. De er fremdeles et topplag, men United-lagene var bedre enn dette for noen år siden, uten tvil. Du dro dit og det var skremmende. De hadde Beckham, Keane, Scholes, Giggs, Andy Cole, Sheringham, Dwight Yorke og Solskjær. Alle de store spillerne. De er ikke like vanskelig å få et resultat mot dem nå. Så har du Liverpool og Man City, som bruker en formue, men jeg mener det er mer åpent og en bedre mulighet i år, sier Redknapp.

Spøkte om at Bale måtte dopingtestes
En av de som har blomstret under Redknapps ledelse i Tottenham er Gareth Bale. Tottenham-manageren er full av lovord om sin stjerneelev.

- Det siste året har han vært helt utrolig, sier Redknapp.

Så imponert har han vært at han etter en av kampene sa at han lurte på om Bale brukte doping,

- Ja, to av spillerne hadde en dopingtest, og jeg sa at noen er nødt til å teste ham. Han er ikke til å tro. Han kan gjøre alt. Han kan løpe dagen lang, han har utrolig fart, han header, crosser, dribler og skyter. Alt, skryter Redknapp, og forteller en historie fra sesongoppkjøringen.

- Han spilte venstreback i en av oppkjøringskampene mot Benfica. Jeg har aldri sett noe lignende. Han løp fra straffefeltet til deres dødlinje gudene vet hvor mange ganger. Så løp han tilbake og opp igjen. Det var utrolig, sier han.

- Bale og Modric gjør jobben min enklere
Bale scoret hat-trick i 3-4-tapet borte mot Inter, og fortsatte å herje med den italienske mesterligavinneren i returoppgjøret på White Hart Lane. Da vant Tottenham 3-1, mens Bale hadde to målgivende og herjet med Inter-høyrebacken Maicon.

- Det er ikke som om han møtte en dårlig høyreback. Han møtte Maicon, som er en av verdens beste høyrebacker. Å gjøre det mot ham to ganger er utrolig. Maicon ga opp, men han skal ha kredit også. Han sparket ham ikke ned og prøvde å spille fair, sier Redknapp.

En annen som hylles av Tottenham-sjefen er kroaten Luca Modric. Redknapp mener spillere som han og Bale gjør hverdagen hans langt enklere.

- Modric er en godgutt også. Han kommer inn og gjør det han skal. Det er så enkelt, og slik er Gareth også. De trener og du trenger aldri å bekymre deg for hva de driver med. De er briljante og virkelig fantastiske profesjonelle. De gjør jobben min enklere, sier Redknapp.

- Norge gjør det bra
Tottenham-sjefen avslører også at han har fulgt Norge – og latt seg imponere.

- Norge gjør det bra og spiller bra. Jeg så kampen mot Frankrike og da var de glimrende, sier Redknapp, som også fikk med seg at Norge slo Irland.

- Det var et godt resultat mot Irland også.