arry
arry
Premier League

Redknapp lengter etter borteseier mot topp fire-lagene

Tottenham har ikke slått noen av de såkalt fire store på bortebane siden 1993. Lørdag har de en ny mulighet borte mot erkerival Arsenal.

Se Arsenal - Tottenham direkte på TV 2 PL HD 1 eller i vårt kampsenter lørdag kl. 13.45.

London/Bergen (TV 2 Sporten): Lørdag møter Tottenham sin erkerival på Emirates Stadium. Der håper Tottenham-manager Harry Redknapp å ende en lang og smertefull bortesaga mot de såkalte topp fire-klubben.

Les også: Se Claus Lundekvams eksklusive møte Spurs-stjernene og Harry Redknapp

68 bortekamper uten seier
Tottenham har nemlig ikke vunnet borte mot Chelsea, Manchester United, Arsenal og Liverpool på sine siste 68 bortekamper i Premier League.

Siden 2-1-seieren på Anfield 25. august 1993 har det blitt 20 uavgjort, 48 tap og null seiere.

- Det er en stor kamp mot Arsenal. Vi har ikke vunnet borte mot noen av topp fire-lagene på årevis. Det er på tide at vi møter Arsenal, Chelsea, Manchester United og Liverpool borte og vinner, sier Tottenham-manager Harry Redknapp til TV 2 Sporten.

- På tide at Tottenham får et resultat
Tottenham hadde en god hjemmestatistikk mot disse lagene forrige sesong, og nå mener Redknapp det er på tide med en bortseier.

- Vi slo Arsenal hjemme i fjor, vi slo Chelsea hjemme i fjor, og Liverpool. Men borte er det på tide at Tottenham får et resultat en av disse plassene, sier han.

- Arsenal spiller fantastisk
Tottenham-manageren roser Arsenal for sin fotball, og tror det kan bli en svært severdig kamp lørdag.

- Det blir tøft på lørdag. Arsenal spiller fantastisk, og Nasri begynner å se ut som en verdensklassespiller. Han er fantastisk. Og de har Fabregas, så klart. De spiller glimrende fotball, og det blir en god kamp, sier Redknapp, og peker på at Tottenham også har klassespillere som definitivt er i stad til å gjøre det lille ekstra.

- Vi har spillere som Gareth (Bale), Modric og Van der Vaart. Vi har gode ferdigheter også, det blir interessant, sier Redknapp.