bjorn (Foto: Beate A. Tecza, © Beate A. Tecza)
bjorn (Foto: Beate A. Tecza, © Beate A. Tecza)

– Vil ikke rive opp i livet til barna

Derfor er Bjørn Helge Riise skeptisk til klubbskifte.

Landslagsspiller Bjørn Helge Riise har slitt med manglende spilletid i Fulham denne sesongen.

Det har gått så langt at trener Egil Drillo Olsen har bedt Riise å bytte klubb.

– Når det går så lenge uten å få spilletid, da er det lurt å bytte, sa Drillo til TV 2 Sporten.

– Ikke idellt

Bjørn Helge Riise medgir at situasjonen er kjedelig.

– Det er ikke ideelt. Men nå åpner overgangsvinduet igjen i januar, så nå skal jeg se frem til da. Jeg skal ta en prat med treneren og se hva som skjer, sier Bjørn Helge til «God kveld Norge».

– Ønsker du deg vekk slik som det er nå?

– Nei, jeg stortrives. Og familien stortrives. Jeg har unger på skole og i barnehage, så jeg har ikke lyst til å flytte dem for mye. Jeg skal ta en prat med trenerteamet og agenter, så får vi bare se, sier Riise.

– Vil ikke rive opp

Både kona Lena og barna har nemlig funnet seg svært godt til rette i London, så det gjør et klubbytte vanskelig for sunnmøringen.

– De stortrives. Det er norsk skole i Wimbledon, så de går på den. De lærer seg engelsk og har fått nye venner, så det er ikke bare bare å rive opp livene deres og den tryggheten de har. Så jeg må ta det med i betrakningen også, sier Riise.

Han har blitt nevnt i forbindelse med en mulig overgang til Molde, hvor Ole Gunnar Solskjær nylig har overtatt som trener.

– Jeg har bare fått melding om det, jeg har ikke lest det selv. Om det er sant eller ikke vet jeg ikke, men det er veldig hyggelig det. Han var en stor fotballspiller og veldig bra trener, så det viser vel at jeg gjør noe riktig, sier Riise.