Lindegaard (Foto: Larsen, Jens Nørgaard/Scanpix)
Lindegaard (Foto: Larsen, Jens Nørgaard/Scanpix)

– Betaler 33,5 millioner kroner for Lindegaard

Aalesund ser ut til å tjene godt på et salg av Anders Lindegaard til Manchester United.

Ifølge The Guardian vil overgangsprisen for den danske landslagskeeperen ligge på rundt 3,5 millioner pund - rundt 33,5 millioner kroner.

Avisen skriver at overgangen vil være i boks i løpet av 48 timer. Agent Jim Solbakken skal være mannen som har formidlet kontakten mellom de to klubbene. AaFKs styreleder Bjarne Haagensen bekreftet overfor TV 2 Sporten tidligere torsdag at han er i Manchester for å forhandle om en overgang for Lindegaard.

Ifølge dansk TV 2 skal den danske klubben OB har rundt 20 prosent av overgangssummen ved et salg. I tillegg skal investorer i Ålesund ha en del av kaken.

40 år gamle Edwin van der Sar vurderer å legge opp ved sesongslutt, mens Alex Ferguson ikke skal ha all verdens tillit til Tomasz Kuszczak. Ben Amos (20) vurderes som for ung til førstelagsspill foreløpig. Dermed kan 26 år gamle Lindegaard passe fint inn.

Manchester United er også interessert i Atleticos sisteskanse David de Gea (21), men han vil koste en god del mer enn Lindegaard.

Forhandlingene om Lindegaard tok pause torsdag kveld og fortsetter fredag.

- Vi er i forhandlinger om Anders. Men vi er ikke kommet til enighet ennå, sier AaFK-direktør Henrik Hoff til TV 2 Sporten.

AaFK-delegasjonen fly hjem fredag formiddag.