Øren
Øren

Tommy Øren legger opp

Sogndals opprykkshelt legger opp på grunn av manglende tillit.

Sogndals angrepsspiller Tommy Øren har besluttet å legge opp som fotballspiller i en alder av 30 år. Den tidligere Hamkam-spilleren sier til Sogn Avis at manglende tillit fra trener Harald Aabrekk er grunnen til at han nå avslutter fotballkarrieren.

Manglende kommunikasjon
Øren har vært ut og inn av laget i Sogndals opprykkssesong, men ble den store helten da han scoret et av målene i den avgjørende 2-0 seieren hjemme mot Fredrikstad. I oppgjøret mot Sandnes Ulf bare et par dager senere ble Øren plassert på benken.

- Det synes jeg var rart, og jeg fikk heller ingen forklaring på hvorfor jeg ble vraket. Det er vanskelig å akseptere, og gjør det vanskelig å motivere seg til en ny sesong sier Øren til Sogn Avis.

- Gir seg for tidlig
Harald Aabrekk avviser at det har vært dårlig kommunikasjon mellom han og Øren.

- Tommy har fått tilbud om ekstratrening i et forsøk på å komme inn på laget. Grunnen til at han ble vraket mot Sandnes Ulf var at vi da hadde vår toppscorer Espen Olsen tilbake igjen fra skade.

- Jeg har pratet med Tommy om hva han må ta tak i for å spille seg inn på laget. Det har vært opp til han å sørge for at dette blir gjort sier Aabrekk til Sogn Avis.

Sogndal-treneren synes Øren gir seg for tidlig.

- Han kunne hatt mange gode år igjen som fotballspiller, men jeg forstår at det kan være vanskelig å fortsette dersom motivasjonen ikke er tilstede.