fassa
fassa

Derfor feiret Gamsten vinnermålet slik

Ser du likheten?

Norge vant i går 1-2 borte mot Irland. Det andre målet til Drillos gutter ble satt inn av Erik Huseklepp etter nydelig innlegg fra Morten Gamst Pedersen .

Spesiell feiring

Det passet ekstra godt at det var nettopp Gamst Pedersen og Huseklepp, som har fått mye kritikk for fruktreklamen for Bama, sto bak målet. Det ble selvsagt omhyggelig feiret med dans.

I et intervju med sin egen nettside, forklarer Morten Gamst Pedersen den spesielle feiringen av målet.

«– Du er fortsatt med i Bama-reklamen, jeg så dansen din etter målet. Skal du sende regning til Bama?», får Gamst spørsmål om.

«– Hehe, ja. Kanskje jeg burde. Nei, jeg hadde et veddemål med noen, og jeg gjorde min del», avslører Blackburn-spilleren.

Fikk masse kritikk

Reklamefilmen med John Arne Riise, Erik Huseklepp og Morten Gamst Pedersen for Bama har fått krass kritikk den siste tiden.

– Første gang man ser filmen gjør det rett og slett litt vondt, deretter blir det bare latterlig. Flaut og pinlig, er følelsen jeg sitter igjen med. Ikke umiddelbart på Bamas vegne, men på aktørenes, uttalte Christian Steen, som er byråleder for reklamebyrået SMFB og juryleder for Sølvfisken, til BT.no

Han mente John Arne Riise, Erik Huseklepp og Morten Gamst Pedersen fremstår som «talentløse skuespillere», og blir «ufrivillig gjenstad for latter».

I tillegg mente professor i markedsføring, Tor Wallin Andreassen, av filmen var «patetisk og amatørmessig».

Slo tilbake

Både Gamst Pedersen og John Arne Riise slo tilbake mot kritikken i to blogginnlegg på sine blogger, og slaktet professore

– Jeg synes den er utrolig morsom. Saken er å få folk til å spise litt mer grønt og sunt. Det skulle være en morsom gimmick, og det ble det jo også, sa Gamst Pedersen til «God kveld Norge» i helga.

Han røpet at han hadde fått mye støtte og at folk hadde vært veldig positive til reklamefilmen.

Har du ikke sett den mye omtalte reklamefilmen ennå? Se den under: