Frankrike vant på Wembley

England skuffet hjemmefansen med 1-2-tap mot Frankrike hjemme på Wembley onsdag.

SENDTE FRANKRIKE I FØRINGEN: Karim Benzema. (Foto: STEFAN WERMUTH/Reuters)

Frankrike var klart best i oppgjøret mellom to av VMs store skuffelser. Gjestene tok ledelsen etter 16 minutter ved Karim Benzema.

Elleve minutter etter hvilen sørget Mathieu Valbuena for 2-0 med sitt skudd etter et innlegg fra Bacary Sagna.

Englands landslagssjef ga debutantene Andy Carroll og Jordan Henderson tillit fra start, mens også Jay Bothroyd fikk muligheten i annen omgang som innbytter for Carroll.

Engelskmennene slet med å få spillet til å stemme. Først da Peter Crouch reduserte til 1-2 fire minutter før full tid så hjemmelaget ut til å våkne. Vertene presset på for utligning, men uten hell.

- Jeg synes vi vant midtbanekampen i kveld. Det er vanskelig for England å angripe hvis de ikke har ballen, sa Frankrikes landslagssjef Laurent Blanc. (©NTB)