Jay Bothroyd (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
Jay Bothroyd (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

Bothroyd overlykkelig etter landslagsuttaket

Cardiff-spissen synes det var stort å møte England-stjernene på landslagstrening.

Fabio Capello sjokkerte og tok ut Jay Bothroyd fra Cardiff i troppen som møter Frankrike til privatlandskamp onsdag.

– Ble svært overrasket
Spissen som har scoret 15 mål for ligalederen i Championship denne sesongen kommer inn som erstatter for Kevin Davies. Bothroyd har spilt for sju klubber siden han forlot Arsenal for ti år siden. Nå er han overrasket over å få være med i det gode selskap.

– Det er selvsagt overraskende siden jeg spiller i Championship. Jeg ble overlykkelig og det var den beste dagen i min karriere. Jeg er veldig glad for å være her, sier angriperen til Sky Sports.

Se intervju med Bothroyd i videovinduet øverst i saken

– Trodde du at det holdt å score mål i Championship for å bli tatt ut på landslaget?

– For å være ærlig så tenkte jeg ikke på dette da sesongen startet. Jeg ville bare score mål og bidra for laget mitt, så når telefonen kom ble jeg svært overrasket. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse.

Håper på spilletid mot Frankrike
Bothroyd er imponert over nivået på sine nye lagkamerater på landslaget.

– Her er det spillere i verdensklasse, så det er stort. Det er annerledes i Championship, der er det litt mer varierende. Det er klart at når man møter spillere som Steven Gerrard og Rio Ferdinand, så vil man heve seg og vise hva man er god for. Hvis jeg får sjansen på onsdag vil det være en ny stor dag for meg.

Chelsea-stjernene John Terry og Ashley Cole har sammen med Aston Villas Gabriel Agbonlahor og Newcastle-spiss Andy Carroll meldt forfall grunnet skader. Gary Cahill fra Bolton, Villa-spiller Stephen Warnock og West Hams Carlton Cole kommer inn som erstattere.