Jostein sundby jakten på kjærligheten
Jostein sundby jakten på kjærligheten

Jakten-Jostein: – Jeg har det tungt nå

«Hva har jeg begitt meg ut på?».

Bøndene som deltar i «Jakten på kjærligheten» har et stort håp om å finne den rette underveis i programmet.

Men de fire mennene som TV-kameraene følger i år har forskjellig inngang på det å delta i den populære TV-serien.

– For god for å gå alene

Jostein Sundby trivdes som singel, men ble påmeldt «Jakten» av ei venninne som mente han var for god for å gå alene.

– Nei, jeg meldte meg ikke på selv, så frimodig er jeg ikke. Det var ei veldig god venninne som meldte meg på. Hun mente jeg var for god for å gå aleine. Jeg hadde vært aleine i to år da, og hadde det egentlig fint som singel, men så takket jeg ja for spenningens skyld. Jeg tenkte jeg måtte være veldig heldig om jeg fant noen, sier Jostein til «God Kveld Norge».

Jakten på Jostein tilspisset seg denne uken, og mandag ble Gry Kristoffersen sendt hjem etter verbale fighter med konkurrenten Mari Edvardsen.

Jostein sendte hjem frieren i frykt for at striden skulle utarte seg til slosskamp. I etterkant har bonden slitt psykisk.

– Jeg har det tungt nå, sier han.

Les mer: Derfor stemte Jakten-Jostein egentlig hjem Gry

– «Hva har jeg gitt meg ut på nå?»

Jostein forteller at det har vært tilfeller hvor han har angret på at han takket ja til å være med som bonde på «Jakten på kjærligheten».

– Det har vært tilfeller hvor jeg angra på at jeg ble med. Jeg har vært så sliten og nedkjørt på natta noen ganger, og da har jeg tenkt «hva har jeg gitt meg ut på nå?». Det er en veldig spesiell setting med masse følelser hit og dit - opp og ned. Jeg tenkte mer på mørke tanker om natta. Det har gått over nå, sier Jostein.

artikkelen fortsetter under bildet

jakten
jakten

Ikke sjenert

Kun en av de fire bøndene meldte seg på «Jakten på kjærligheten» frivillig.

André Olsen er ærlig på at han meldte seg på selv.

– Ja, jeg meldte meg på «Jakten» selv, så sjenert er jeg. Det var en del venner av meg som spøkte og tullet med at det hadde vært noe for meg. Så er jeg litt sånn at akkurat den delen av kjærlighetslivet har jeg lyst til å ha litt kontroll på. Da tenkte jeg at greit, vi prøver. Og det angrer jeg ikke et sekund på, sier han til «God kveld Norge».

– Jeg var i tvil

Christian Fredrik ble meldt på av kamerater, og måtte gå noen runder med både seg selv og familien før han sa ja til å delta.

– Det var en sjanse jeg måtte ta når gutta meldte meg på. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle være med på «Jakten på kjærligheten». Jeg hadde 14 dagers betenkningstid der jeg måtte sette meg ned med familie og de nære rundt meg. Jeg måtte spørre dem og meg selv mange ganger om dette er det riktige å være med på. Om dette noe jeg vil, og om de rundt meg ønsker det, sier Christian Fredrik.

«Skitt au»

I Åge Andre Brømnes sitt tilfelle var det noen på jobben hans som meldte han på.

– Det var noen jeg jobba med som mente det var på tide at jeg fikk meg ei kjerring. Jeg var litt skeptisk i utgangspunktet, så det ble en lengre prosess med overtalelse. Men plutselig hadde jeg muligheten og da tenkte jeg «skitt au», sier Åge Andre til «God Kveld Norge»