SPERRET AV: Politiet har sperret av området ved Krohnengen skole der overfallsvoldtekten skal ha skjedd. (Foto: TV 2)
SPERRET AV: Politiet har sperret av området ved Krohnengen skole der overfallsvoldtekten skal ha skjedd. (Foto: TV 2)

Mann siktet for overfallsvoldtekt i Bergen

En 27 år gammel mann ble natt til søndag pågrepet av politiet etter at en kvinne i 50-årene skal ha blitt dratt gjennom flere gater i Bergen og deretter voldtatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken var 2.30 da politiet fikk melding om det som kan ha vært en overfallsvoldtekt. Den antatte voldtekten skal ha skjedd utendørs, i et grøntområde like ved Krohnengen skole, skriver Bergens Tidendes nettutgave.

Ifølge politiet ble kvinnen dratt med opp flere gater i Sandviken før hun til slutt skal ha blitt voldtatt. Ifølge en beboer i en av gatene skal 27-åringen ha blitt lagt i bakken av en forbipasserende som var ute og gikk tur med hunden sin. En halvtime senere kom politiet, skriver Bergensavisen.

– Politiet satt en stund og snakket med mannen som skal ha voldtatt kvinnen, før de tok ham med seg og dro. Jeg hørte at han innrømmet å ha truffet damen, men han nektet for at han hadde gjort noe galt, sier beboeren.

Den pågrepne mannen snakket bergensdialekt og var ikke spesielt beruset, legger beboeren til.

Kvinnen ble kjørt til legevakten for undersøkelser og 27-åringen skulle avhøres senere søndag. Det blir deretter tatt stilling til om han skal begjæres varetektsfengslet, opplyser politijurist Jan Grahl-Madsen i Hordaland politidistrikt. (©NTB)