VANSKELIGE KJØREFORHOLD: Bildet er fra E134 ved Haukeli tunnel fredag ettermiddag. (Foto: Statens Vegvesen)
VANSKELIGE KJØREFORHOLD: Bildet er fra E134 ved Haukeli tunnel fredag ettermiddag. (Foto: Statens Vegvesen)

Ulykkeskveld på glatte veier

E134 i Telemark stengt på grunn av glatt føre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag har det vært vanskelige kjøreforhold på Østlandet. Dagen startet med at et vogntog fullastet med fisk veltet på E6sør for Hamar. Veien var sperret i flere timer.

I Røyken omkom en mann i 40-åreneda bilen han kjørte, frontkolliderte med en lastebil.

Glatt og vanskelig

Fredag ettermiddag meldes det om trafikkproblemer flere steder på Østlandet. Politiet i Telemark melder at E134 ble stengt ved Vinje på grunn av glatt føre. To østeuropeiske sjåfører jobbet med å legge kjetting på vogntogene.

Også på RV37 på Raulandsvegen i Åmot var det problemer etter at et vogntog delvis hadde sklidd av veien. Fredag ettermiddag ble det jobbet med å losse vogntoget så det kunne trekkes på veien igjen.

– Det snør på stedet og det er null grader. Det rapporteres om det dårlig føre og snøen blir helt glassert så fort den blir pakket, heter det i politiloggen.

Sjekk kjøreværet her.

Krasj i Vestfold

Vestfold-politiet melder om en kollisjon mellom to personbiler på RV307, Andebuveien ved Stålerødvannet. Ifølge politiet er det meget glatt på stedet.

Begge bilførerne ble sendt til sykehus, men ingen skal være alvorlig skadet.

Uhellet skjedde klokken 14.50 da den ene bilen mistet veggrepet og skled og traff møtende bil.

Mistet lappen

Fredag kveld smalt det flere steder i Telemark. Klokken 19.15 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien i Kilebygda og at en person var sendt til sykehus.

Like etterpå ble det meldt at en bil på sommerdekk hadde kjørt av veien på E134. Føreren var uskadd, men ble fratatt førerkortet.