John Tucker Must Die
John Tucker Must Die

Storsjarmør i trøbbel

Hvor mye ugagn kan tre jenter utrette hvis de blir dyttet mot sitt romantiske bristepunkt?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

OK, ta hva du nå forestiller deg og gang det med tre. Såpass mye spetakkel blir det når en gjeng ressurssterke high school-jenter skal ta sin hevn over storsjarmøren John Tucker, som har lurt dem.

Elendigheten starter når tre populære jenter fra konkurrerende klikker oppdager at alle har gått ut med samme type: Skolens åleglatte og kjekke baskethelt John Tucker (Jesse Metcalfe - kjent som gartneren John i «Frustrerte fruer»), kaptein på skolelaget.

Etter å ha utvekslet erfaringer, bestemmer den rasende trioen - journalistspiren Carrie (Arielle Kebbel), heiagjenglederen Heather (Ashanti) og veganeraktivisten Beth (Sophia Bush) - seg for å lære John Tucker en lekse han aldri vil glemme.

De går inn for å gjøre Tucker, som aldri er uten en date, umulig å date. Uheldigvis er det slik at hver eneste utspekulerte, lille plan de legger for å underminere «Tuck» og hans dametekke, slår tilbake på dem selv, og at han bare blir mer populær enn noensinne.

Stadig mer desperate innser jentene at de må gå hardere til verks, og det er bare en løsning som gjenstår - å knuse hans hjerte - på samme måte som han har knust deres. Carrie, Heather og Beth rekrutterer en pen, men anonym nykommer til skolen, Kate (Brittany Snow), for å få henne til å forføre Tuck slik at hun kan dumpe ham når tiden er inne.

Kate nøler med å bli med på leken, men hun er desperat etter å få nye venner og en sjanse til å bli «synlig» på sin nye skole, så hun lar seg overtale til å bli med på planen.

Trioen styler Kate så hun skal se ut som John Tuckers virkelige drømmejente, og ganske riktig - han blir hodestups forelsket i den attraktive blondinen. Til å begynne med spiller Kate avvisende, noe som forundrer den populære skolehelten som er vant til at damene faller for hans føtter. Men til tross for alle hennes forsøk på å motstå ham, blir Kate motvillig tiltrukket av Tucker og havner i en lojalitetskonflikt mellom jentene og Tuck.

Som om ikke dette er vanskelig nok, har Kate i mellomtiden blitt venner med Scott (Penn Badgley), som tilfeldigvis er Tuckers lillebror. Scott er vant til å havne i skyggen av broren, men kan ikke la Kate få vite hva han faktisk føler for henne, særlig ikke når han ser at hun faller for John. Selv Kates mor, Lori (Jenny McCarthy), som dater i øst og vest på egen hånd, forsøker å advare Kate mot det tvilsomme oppdraget, men det har gått for langt - og det er for sent å snu nå. Eller ..?

Se filmen «John Tucker Must Die» på TV 2 lørdag kl 22.50.

Se også

«Skal vi Danse» på TV 2 lørdag kl 19.30

«Criminal Minds» på TV 2 Zebra lørdag kl. 21.00