Familiefar skutt i magen under joggetur

Politiet jakter på en skytter etter at en mann (38) ble skutt flere ganger i mageregionen under en joggetur i en park i danske Charlottenlund.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder danske TV 2 Nyhederne. Politiet karakteriserer mannen som en «ganske alminnelig familiefar», og har derfor ikke noen teori om hva som kan være motivet for skytingen.

Skuddepisoden skjedde tidlig fredag morgen i Bernstorffsparken i Charlottenlund, nord for København. Ifølge Ekstra Bladet fikk politiet melding om skyteepisoden ved 06.30-tiden.

– Han er truffet av tre–fire skudd i magen, brystet og venstre arm, men var selv i stand til å tilkalle hjelp, sier visepolitimester Flemming Poulsen.

Han klarte å løpe ut på Jægersborg allé like ved, der han fikk stanset en kvinnelig bilist og bedt om hjelp.

Det er ennå ikke kjent hva mannen er skutt med. han er nå innlagt på sykehus, men det har foreløpig ikke kommet meldinger om tilstanden hans. Han skal imidlertid ikke være i livsfare.

Skuddepisoden skjedde i området rundt Bernstorff slott. (Foto:
  Henrik Jessen/WIKIPEDIA)
Skuddepisoden skjedde i området rundt Bernstorff slott. (Foto: Henrik Jessen/WIKIPEDIA)

Avisen BT skriver på sine hjemmesider at politiet så langt ikke har noen spor å gå etter, og at de heller ikke har noen formening om hvem gjerningsmannen kan være. Den nordlige delen av Bernstoffsparken og deler av Jægersborg allé, som går langs parken, er nå avsperret av politiet.

Bernstorff slott, som på 1700-tallet ble oppført for daværende utenriksminister J.H.E. Bernstorff, ligger i den offentlige parken. Slottet er i dag ombygget til konferansehotell.

tv2nyhetene.no følger saken.