MONTASJE: John Aldridge (innfelt), Fernando Torres og Steven Gerrard (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
MONTASJE: John Aldridge (innfelt), Fernando Torres og Steven Gerrard (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Fernando Torres og Steven Gerrard. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Fernando Torres og Steven Gerrard. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Maxi Rodriguez, Fernando Torres og Steven Gerrard (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Maxi Rodriguez, Fernando Torres og Steven Gerrard (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
John Aldridge
John Aldridge

Aldridge: - Gerrard og Torres må levere storspill mot Chelsea

John Aldridge mener Liverpool er avhengig av at lagets superduo må vise seg fra sin beste side dersom det skal bli seier mot Chelsea.

Se Liverpool - Chelsea direkte på TV 2 PL HD1 eller TV 2 SUMO kl. 17.00.

Den tidligere Liverpool-helten John Aldridge gjester TV 2s Premier League-studio denne helgen.

Iren vet at Liverpool får en svært vanskelig oppgave når ligaleder Chelsea gjester Anfield søndag ettermiddag, men Aldridge håper Liverpool vil trekke det lengste strået ved hjelp av bunnsolid forsvarsspill og storspill av stjernene Steven Gerrard og Fernando Torres.

- Jeg tror Liverpool går til kampen med troen på det de gjør og selvtillit. Det må du ha mot Chelsea. Du må presse dem samtidig som du har et solid forsvarsspill. For med (Didier) Drogba og (Nicolas) Anelka der fremme har de mye slagkraft. Så et velorganisert forsvarsspill blir det aller viktigste. Så vil forhåpentligvis Gerrard og Torres sette sitt preg på kampen. For å slå Chelsea må de beste spillerne være på sitt beste, sier Aldridge til TV 2 Sporten.

Verken Gerrard, Torres eller de øvrige spillerne på Liverpool har hatt noen stor sesong så langt. Før dagens kamp ligger den tradisjonsrike klubben helt nede på 16.-plass i ligaen med tolv poeng.

Avstanden opp til topplasserte Chelsea er 13 poeng.

Les også: Statistikk før søndagens PL-kamper

Likevel er Aldridge forsiktig optimist. Han tror Steven Gerrards hat trick mot Napoli i Europaligaen på torsdag kan få en positiv effekt på Gerrards og Liverpools prestasjon mot Chelsea.

- Det er et massivt pluss for Liverpool at Steven Gerrard scoret hat trick tidligere i uken. Han er hjertet i laget og vi er avhengige av at han er på sitt beste. Selvtilliten hans vil være skyhøy, og vi trenger at Torres vil blomstre ved siden av ham. For hvis han kan spille i morgen kan han finne tilbake til det vi vet han kan. Da tror jeg Liverpool vil skape problemer. Publikum vil gi laget ekstra støtte, sier Aldridge.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk