Gianluigi Buffon  (Foto: TONY GENTILE/REUTERS)
Gianluigi Buffon (Foto: TONY GENTILE/REUTERS)

Delneri skuffet over Buffon

Juventus-trener Luigi Delneri sendte et stikk mot sin skadde keeper Gianluigi Buffon lørdag, men var mest bekymret over nye skader i troppen.

Buffon har ikke spilt en kamp siden Italias første oppgjør i sommerens VM-sluttspil i Sør-Afrika. Siden har han vært satt ut av spill etter å ha gjennomgått en operasjon i ryggen. Fredag glimret stjernekeeperen med sitt fravær da klubben arrangerte en fotoseanse på treningsanlegget.

Fraværet fikk mediene til å spekulere på om Buffons dager i Juventus går mot slutten.

- Dere må spørre ham selv om hvorfor han ikke har vært så mye her. Han kunne kanskje ha kommet til treningsfeltet noen ganger, sa trener Delneri, og la til at han håpet å se en kampklar Buffon i januar.

Delneri var tilsynelatende mer bekymret over skadene til den serbiske vingen Milos Krasic og forsvarsspiller Nicola Legrottaglie. Begge er satt ut av lårskader, og er ventet å bli ute i henholdsvis fire og seks uker.

- Alt går mot oss for tiden, sa en oppgitt Delneri, som tross skadeproblemene så klubben ta seg opp til 4. plass i serie A i forrige uke da laget beseiret Milan borte.

(©NTB)