Brede Hangeland (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Brede Hangeland (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Premier League

Se Hangeland redde Fulham-poeng

Stopperkjempen var konge i lufta fire minutter på overtid mot Aston Villa.

Fulham – Aston Villa 1-1

Det endte med 1-1 og poengdeling mellom Fulham og Aston Villa på Craven Cottage lørdag.

Marc Albrighton så ut til å bli matchvinner for Aston Villa, men drøyt fire minutter på overtid steg Brede Hangeland frem og stanget et frispark i mål.

Akademi-samarbeid
Erstatteren til en skadd John Carew, Nathan Delfouneso (19), kom seg til flere gode muligheter i den første omgangen på Craven Cottage, men det var to andre produkter av Aston Villas gode ungdomsakademi som sørget for ledelse.

Barry Bannen spilte fri Marc Albrighton med en glimrende crossball, som Albrighton tok ned før han dro seg inn i 16-meteren og satte ballen forbi en sjanseløs Mark Schwarzer.

Fulham hadde også gode muligheter i den første omgangen, men Moussa Dembélé, Clint Dempsey og Zoltan Gera svidde hjemmelagets beste sjanser i løpet av de første 45.

Hangeland reddet Fulham
I den andre omgangen spilte begge lag seg til svære sjanser, og etter 89 minutter kunne Ashley Young stupheadet inn 2-0 for Villa.

En glimrende Mark Schwarzer-redning holdt imidlertid Fulham inne i kampen, og fire minutter på overtid steg en norsk stopperkjempe frem og fikset poengdeling.

Danny Murphy slo et frispark mot bakerste stolpe, og der var Hangeland kongen i lufta. Nordmannen raget høyest av alle, og stanget inn 1-1 i siste sekund for Fulham.