VIL TILBAKE: Tiger Woods (Foto: ALY SONG/Reuters)
VIL TILBAKE: Tiger Woods (Foto: ALY SONG/Reuters)

Tiger har vinnerinstinktet intakt

Tiger Woods sier han har forandret seg som person etter et turbulent år, men vinnerinstinktet er det samme som det alltid har vært.

Torsdag starter han i en svært uvant posisjon i WGC-turneringen i Shanghai. Etter 281 uker på toppen av verdensrankingen er han nå falt ned på annenplass. Briten Lee Westwood overtok topplassen hans mandag, men 34 år gamle Woods vil ikke gi fra seg topplassen uten kamp.

- Jeg stiller i en hver turnering med samme sterke intensjon om å vinne. Det betyr ingenting om jeg er ranket som nummer én eller ikke. Vinnerinstinktet mitt har jeg beholdt. Det kommer aldri til å forandre seg, sier Tiger Woods i en kommentar før turneringen i Shanghai starter.

Men det er lenge siden han har vunnet nå. I stedet har livet hans vært preget av avsløringer om utroskap og skilsmisse, men nå begynner han å få orden på livet igjen.

- Det er riktig at jeg ikke har vunnet noe som helst på omtrent ett år, men slike perioder har jeg også vært gjennom tidligere i karrieren. Nå er det bare et spørsmål om å komme på vinnersporet igjen, og dersom jeg vinner, kommer rankingen av seg selv, sier Tiger Woods.

Han sier også at han er blitt en bedre person etter alt han har vært gjennom det siste året, så spørs det om den erkjennelsen også gir seg utslag i bedre spill på banen.

(©NTB)