Rafael Benitez. (Foto: TOM HEVEZI/Ap)
Rafael Benitez. (Foto: TOM HEVEZI/Ap)

Se Rafa Benitez lese leksen for Hodgson

Inter-manageren ga Roy Hodgson det glatte lag på mandagens pressekonferanse: - Han snakker om ting han ikke forstår.

Følg Tottenham-Inter her fra kl. 20.45

Det er bare to uker siden Rafa Benitez brukte pressekonferansen før hjemmekampen mot Tottenham til å skjelle ut Liverpools amerikanske eiere og komme med et kryptisk, spansk ordtak:

- Hvit væske i en flaske må være melk.

Mandag, på pressekonferansen før bortemøtet med Tottenham, var Benitez i kamphumør igjen. Og nok en gang hadde han et kryptisk ordtak på lur til pressen:

- Noen kan ikke se en prest på et fjell av sukker.

Se Benitez' angrep på Hodgson øverst og gjenopplev tidligere episoder med manageren

Den noe uklare meldingen kom etter at han gikk til angrep på Roy Hodgsons lederstil.

- Jeg tror ikke mr. Hodgson forstår. Hver eneste pressekonferanse han holder er verre enn den han holdt før. Han snakker om ting han ikke forstår. Og noen kan ikke se en prest på et fjell av sukker, sa Benitez på pressekonferansen.

Benitez mener Hodgson tar feil når han sier at klubbambassadør og speider Kenny Dalglish var bannlyst fra treningsfeltet under spanjolens regime.

- Istedenfor å snakke om «flips and flops» må han konsentrere seg om spillerne og forsøke å gjøre sitt beste. Han har en jobb å gjøre. Med å bruke ti millioner pund netto, forlot jeg en stall med 300 millioner pund i verdi og 13 landslagsspillere.

- Hodgson må ikke snakke om nivået på spillerne eller nye spillere. Konsentrer deg, forsøk å gjøre ditt beste, fordi det vil være det beste for klubben og fansen, slo Benitez fast.