Valon Berisha (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)
Valon Berisha (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)

Agenter råder Berisha til å bli i Viking

Valon Berisha bør bli i Viking. Det mener agentene, selv om de også mener de kunne funnet en engelsk klubb til ham på dagen.

- Jeg kunne fått Valon Berisha inn i omtrent samtlige eliteserieklubben i England, men det hadde vært i akademier, og det ville ikke ha noen verdi for verken spiller eller klubb. Ni av ti spillere i akademiene når aldri førstelaget, understreker agent Rune Hauge overfor Aftenbladet.

Det har vært stor interesse rundt den 17-årige Viking-spilleren i flere år, og allerede som 15-åringen fikk Berisha tilbud fra både Aston Villa og Chelsea.

Stig Lillejord som representerer over 130 spillere og er den største agenten i Skandinavia, innrømmer at Berisha er i akkurat den kategorien spillere de utenlandske storklubbene ser etter

- Den nye trenden i europeisk fotball er å se etter unge spillere klubbene kan utvikle videre på egen hånd, sier Lillejord. Men han er også helt enig med Rune Hauge om at Viking-talentet bør bli i Stavanger-klubben inntil videre.

- Viking er flink til å ta unge talenter inn i troppen. Derfor er Berisha i helt riktig klubb i dag, mener Stig Lillejord. (©NTB)